Maaltijdservice Sint-Jacobs-Kapelle

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Jacobs-Kapelle voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Jacobs-Kapelle? Middels deze pagina doorzoekt u overzichtelijk alle bedrijven die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of een koelvers gerecht die alleen maar even de microgolf in hoeven: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €3,90 per persoon. Flink uitpakken met Kip in mozzarella kaassaus, groentemix en penne pasta of Nasi goreng? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is een oplossing! Dankzij de maaltijdendienst in Sint-Jacobs-Kapelle ontvangt u gezonde maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteDiksmuide
Waarom bestellen?Altijd verse ingrediënten
Postcode8600
Maaltijd prijs€6,99
Populaire maaltijdVispotje in botersaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Sint-Jacobs-Kapelle

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Sint-Jacobs-Kapelle. Denk dan aan belangrijke bedrijven als Viangro of Spar. Ook binnen de gemeente kan men kiezen voor tal van aanbieders en slagerijen. Elke partij wordt bestempeld door zijn eigen keuken en voorwaarden. Met behulp van deze pagina kunt u derhalve de firma’s gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van de beste verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Begin dan met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met dieetwensen zoals o.a. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Jacobs-Kapelle? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Meer en meer traiteurs in België passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. Nadien wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven smaak en vitamines onaangeroerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • 100% dagvers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Structuur en smaak blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Jacobs-Kapelle. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Doorgaans georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Diverse aanbieders bieden ook een speciale boodschappendienst voor ouderen. Daarmee krijgt men eenvoudig belangrijke boodschappen als ontbijtproducten of koffieroomcups. Meestal gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Sint-Jacobs-Kapelle vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Sint-Jacobs-Kapelle? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse maaltijden? Of zoekt u een leverancier gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden flink wat type aanbieders die overeenstemmen met uw wensenlijstje en eventuele voedingsvoorschrift. Neem nu Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen of Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree? Op deze pagina treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en nabij Diksmuide. Overweeg ook altijd het proefpakket. Gewoonlijk kunt u extra voordelig vers bereidde bereide gerechten met verse producten en zonder conserveringsmiddelenproberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Jacobs-Kapelle voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van zaken als de maaltijdservice, het productieproces, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Spaghetti Bolognese Kaas wordt al bezorgd vanaf €6,05.
 • Diepvriesmaaltijd als Boereworst Met Wortelstamppot is verkrijgbaar vanaf €4,5.
 • Een daghap aan huis als Indonesischerijsttafel,babiketjap, sambalboontjes,nasimetkip is er al vanaf €6,7.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Consommé, een stukje fruit en voor de volledigheid een Irish coffee als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Diksmuide voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Gebakken witvis
 • Hutspot, hachee
 • Aardappelpuree
 • Kervelroomsoep
 • Kip tandoori

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Jacobs-Kapelle bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Check als eerst wat voor soort kant-en-klaar maaltijd matcht met uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de populaire maaltijddiensten en maak een keuze. Let goed op het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire maaltijdservices geven een voordelig proefpakket. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende maaltijdservices.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kan men direct opnieuw bestellen. Dikwijls kan dit door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of online. Uw bestelling wordt gewoonlijk bezorgd middels een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden krijgt u meestal te maken met een bestellijst met circa 20 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 80+ blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje krijgt men één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is zelf mixen en combineren ook een optie.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel aanbieders bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Zoals bijv. Kipsaté, babi pangang met sajor bonen en indische rijsttafel en Rode bieten met gekookte aardappel en een speklap. Daardoor kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de bezorging?

De verse maaltijden worden vaak door een regionale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers is dat wekelijks. Bij vriesvers: 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd is van belang voor een goede balans en energie. Een warme schotel in de avond is daarbij cruciaal. Diverse bejaarden of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld zoutarm, natriumarm, glutenvrij, lactosevrij of vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Sint-Jacobs-Kapelle. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als u te maken heeft met een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en/of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit