Maaltijdservice Oudekapelle

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oudekapelle voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Oudekapelle? Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be bekijkt u overzichtelijk alle aanbieders die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een opwarmmaaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: er is veel mogelijk. Nu al voor €4,95 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Procureurlapje, bladspinazie, aardappelpuree of Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft niet erg te zijn! Via de maaltijddienst in Oudekapelle beschikt u over de lekkerste maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteDiksmuide
ReactieMet aandacht bereid
Postcode8600
Gemiddelde kosten€6,97
Nummer 1-maaltijdGepaneerde Alaska-koolvis

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Oudekapelle

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die bezorgen in Oudekapelle. Neem bijv. landelijke bedrijven als Delhaize en/of 0. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er verscheidene organisaties en speciale eetpunten. Elke service levert een heel eigen productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Aan de hand van deze website kan u de services gemakkelijk naast elkaar bekijken. Uitkomen bij een solide maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Start eens met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u maaltijdvoorkeuren zoals onder andere lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Oudekapelle? Dat is niet erg! Nogal wat traiteurs en cateraars zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. Nadien wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven vitaminen en mineralen optimaal behouden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oudekapelle. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. Normaal geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste services hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Hiermee haalt men moeiteloos nuttige boodschappen zoals afbak croissants naturel of ontbijtkoek. Gewoonlijk gratis bezorgd tot in de keuken.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Oudekapelle vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Oudekapelle? Of houdt u juist van de meest verse koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een aanbieder gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit verscheidene type aanbieders die overeenstemmen met uw wensen voedingspatroon. U kunt denken aan Lasagne Bolognese of Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst? Onderstaand vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Diksmuide. Overweeg ook altijd het proefpakket. In veel gevallen kunt u extra voordelig de lekkerste bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten testen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oudekapelle voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van bijvoorbeeld het bedrijf, de mate van versheid, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Rundstong Tomatensaus Puree is er al vanaf €6,05.
 • Een vriesverse maaltijd als Gehaktschotel Met Worteltjes wordt al bezorgd vanaf €5,1.
 • Een thuisbezorgde daghap als Gehaktbal, bloemkool, broccoli, gekookte aardappelen is er al vanaf €6,15.
De recepten is vaak uit te breiden met o.a. Thaise soep, een extra salade en iets lichts zoals Baklava na. Zijn kosten voor u een probleem? In sommige gevallen kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Diksmuide voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Beste bereide maaltijden

 • Rabarbercompote
 • Een pizza hawai
 • Aspergesoep vg
 • Bami kip saté
 • Groentensoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Oudekapelle aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Achterhaal eerst welk soort bezorgmaaltijd matcht met uw leefpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk meest gekozen bezorgservices en selecteer er een. Let met name op het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende maaltijdservices hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met professionele maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kunt u probleemloos een nieuwe bestelling doorgeven. In veel gevallen kan dat per telefoon, met behulp van de menukaart, of met de computer. De menu’s worden in de regel thuisbezorgd middels een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met grofweg 30 menu’s. Als we het hebben over diepvries kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is vers op maat een optie die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Rundergoulash of Runderstooflapje met jus, bloemkool à la crème en gekookte aardappelen. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door het invullen van de standaard bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werkt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden in de regel door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers spreken we van wekelijks. Bij vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Verse voeding vormt de basis voor een goede balans en energie. Een dagelijkse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel ouderen of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over zoutarm, glutenvrij, natriumarm, lactosevrij of misschien eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Oudekapelle. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden bij coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit