Maaltijdservice Oostkerke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oostkerke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Oostkerke? Dankzij deze website treft u snel en simpel alle leveranciers die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of dagverse gerechten die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €4,65 per keer. Aan tafel voor Braadworst in barbecuesaus en Champignonsoep? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Geen probleem! Middels de maaltijdendienst in Oostkerke beschikt u over gezonde gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteDiksmuide
BeoordelingVers uit de keuken
Postcode8600
Prijs per maaltijd€6,96
Vaak bestelde maaltijdKibbeling met kruidendip

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Oostkerke

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in en rondom Oostkerke. Bijvoorbeeld veel gekozen services als Home Cuisine en 0. Maar ook lokaal bestaan er uitstekende instanties en verswinkels. Elke aanbieder biedt een eigen assortiment en bestelvoorwaarden. Via de maaltijdservice-vergelijker kan u daarom de leveranciers probleemloos naast elkaar zetten. Het kiezen van een solide service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Bestaan er voorkeuren als bijv. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Oostkerke? Er is een oplossing! Veel traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Hierna wordt het eten snel teruggekoeld. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen intact. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Structuur en smaak raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Kleine en grote porties
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oostkerke. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Een aantal firma’s voorzien in een nuttige boodschappendienst voor chronisch zieken. Hierdoor bestelt u probleemloos verse of handige boodschappen als kwark en halfvolle kwark. Doorgaans zonder bezorgkosten door de vaste bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Oostkerke vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Oostkerke? Of prefereert u een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of zoekt u een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn meerdere type aanbieders die kloppen met uw situatie en eventuele dieet. Neem nu Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten of Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel? Via onze vergelijker vergelijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de streek Diksmuide. Bekijk goed het proefpakket. Steeds vaker is er een proef-mogelijkheid. U kan de lekkerste bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig zout proberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oostkerke voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van aspecten als de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree is er al vanaf €6,1.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli kan je kopen vanaf €4,8.
 • Een warme dagschotel als Lekkerbekje met tomatensaus en rijst-groenteschotel is er al vanaf €5,9.
Het diner is niet het enigste: Wat te denken van Avocadosoep, een extra salade en om het compleet te maken Cranachan na. Heeft u te maken met geldproblemen? Dan kunt u mogelijk een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Diksmuide voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Aardappelgratin
 • Chicken Lunges
 • Runderbouillon
 • Nasi kip saté
 • Beef Squats

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Oostkerke aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na wat voor opwarmmaaltijd klopt met uw leefpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Controleer goed het gerechten-aanbod, keuze in bezorgdagen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote verstrekkers bieden een zeer betaalbaar proefpakket. U moet dan denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met alle services.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kunt u overzichtelijk een nieuwe bestelling doorgeven. Bij veel aanbieders kan dat via de telefoon, met behulp van de menulijst, of via internet. De (warme) maaltijden wordt standaard aan huis gebracht via een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst met grofweg 15 gerechten. Bij diepvries is er een keus te maken uit 90+ blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdservices gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do of Appelcompote. Op die manier kan iedereen genieten van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer u deze besteld heeft. Door het invullen van de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de bezorging?

De menu’s worden meestal door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse aanbod elke week. Bij vriesvers spreken we van om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten bevordert uw energie en levenslust. Een verse warme schotel is daarbij van groot belang. Veel senioren of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met lactosevrij, natriumarm, zoutarm, glutenvrij of eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Oostkerke. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect in het geval van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit