Maaltijdservice Nieuwkapelle

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nieuwkapelle voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Nieuwkapelle? Via deze website treft u supersnel alle firma’s die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of een vriesvers maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €4,60 per maal. Genieten van Varkensreepjes met satésaus, taugé-kool-paprikamix en witte rijst en Varkensgehaktballetjes met kerriesaus, Balkanmix en witte rijst? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is gelukkig een alternatief. Geholpen door de maaltijddienst in Nieuwkapelle profiteert u van vers bereidde maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteDiksmuide
Waarom bestellen?Altijd bereikbaar
Postcode8600
Prijs per maaltijd€6,95
Vaak bestelde maaltijdZalm in roomsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Nieuwkapelle

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de regio van Nieuwkapelle. Bijvoorbeeld interessante leveranciers als Meal-Story en Prego. Ook binnen de gemeente zien we prima instanties en verswinkels. Elke leverancier onderscheidt zich door een heel eigen productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. D.m.v. onze vergelijker kunt u de aanbieders eenvoudig met elkaar vergelijken. Uitkomen bij de beste leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo wat overzichtelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Ga dan eerst voor een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met menu-voorkeuren als bijv. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Nieuwkapelle? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Nogal wat traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven geur, kleur en smaak intact. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. Weken lang goed te houden. Iedere 7 dagen inkopen doen is dan ook overbodig.

 • Lang houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nieuwkapelle. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaliter georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

De meeste bedrijven beschikken over een nuttige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hiermee koop men eenvoudig belangrijke boodschappen als frisdrank of afbak kaas mais broodjes. Niet zelden zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Nieuwkapelle vergelijken

Af en toe profiteren van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Nieuwkapelle? Of bent u meer op zoek naar een structurele oplossing zoals koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit een hoop thuismaaltijden die kloppen met uw wensen en diëten/allergieën. Wat dacht u van Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree en Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree? Verderop achterhaalt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Diksmuide. Bestel eerst eens een proefpakket. In veel gevallen is er een proef-mogelijkheid. U kan smaakvolle bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Nieuwkapelle voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van bijvoorbeeld de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus wordt al bezorgd vanaf €6,35.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenworst Spinazie Puree is er al voor €3,85.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Eieromelet in kaassaus is er al vanaf €5,85.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Courgettesoep, een stukje fruit en voor de volledigheid een Panna cotta om mee af te sluiten. Zijn kosten voor u een probleem? In sommige gevallen kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Diksmuide voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Populaire bereide maaltijden

 • Penne carbonara
 • Burpee Chicken
 • Alaska-koolvis
 • Pasta Venetia
 • Savooiekool

Plaatsen in de buurt


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Nieuwkapelle aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Ga eerst na welk type opwarmmaaltijd past bij uw eetpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de aangeraden maaltijdvoorzieningen en kies een geschikte. Controleer goed het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  De professionele aanbieders hebben een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met professionele maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? Dat is fijn, nu kan men overzichtelijk opnieuw bestellen. Dikwijls kan dit via telefoon, via de papieren bestellijst of email / internet. De seniorenmaaltijden worden in de regel bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met plusminus 20 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kunt u kiezen uit 70+ vaste maaltijden. Via het tafeltje dekje principe is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Beef Squats en Varkensslavink met vleesjus, gekookte aardappelen, sperziebonen. Handig, want zo ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat men deze ook zelf besteld heeft. Door gebruik te maken van de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk door uw eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse assortiment om de 4 dagen. Bij vriesverse gerechten 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een gewoon goede maaltijd draagt bij aan een goede balans en energie. Elke dag een warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse senioren of invaliden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld lactosevrij, zoutarm, glutenvrij, gemalen of juist veganistisch, vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Nieuwkapelle. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst in het geval van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit