Maaltijdservice Leke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Leke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Leke? Door middel van maaltijdbutler.be vergelijkt u gemakkelijk alle firma’s die leveren in uw plaats. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een kant-en-klaar maaltijd die nog even in de microgolf moeten: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €3,55 per maaltijd. Flink uitpakken met Kipfilet, sperziebonen, gekookte aardappelen en Vis in hollandaisesaus, tuttifrutti en babyworteltjes en gebakken krieltjes? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijddienst in Leke geniet u van gezonde maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteDiksmuide
BeoordelingMet dieetmaaltijden
Postcode8600
Gemiddelde kosten€6,94
Nummer 1-maaltijdZalmfilet in zoete mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Leke

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de buurt van Leke. Neem belangrijke firma’s als Prego en Spar. Maar ook in de buurt bestaan er tal van leveranciers en slagerijen. Elke leverancier levert een eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door gebruik te maken van onze vergelijker kan u daardoor de leveranciers rustig tegen elkaar afzetten. De keuze maken voor een solide maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zodoende wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde wensen zoals o.a. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Leke? Er kan meer dan u denkt! Nogal wat traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. In de volgende stap wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven smaak en vitamines beschermd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Vitamines en mineralen blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Gezond en lekker
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Leke. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Veelvuldig verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Veel bezorgers hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor bejaarden. Hierdoor krijgt u zonder moeite de supermarktartikelen als snoep en karnemelk. In algemene zin kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Leke vergelijken

Houdt u van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Leke? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit relatief veel opties die aansluiten bij uw wensen en mogelijke diëten. Genieten van de lekkerste gerechten als Gentse Waterzooi en Bloemkoolsoep? Via onze vergelijker treft u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de streek Diksmuide. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Gewoonlijk is er een proef-mogelijkheid. U kan voedzame bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig koolhydraten testen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er is geen sprake van een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Leke voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd is afhankelijk van onderdelen als het bedrijf, het soort maaltijd, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli wordt al bezorgd vanaf €5,2.
 • Diepvriesmaaltijd als Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,3.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Penne vier kazen, uitgebakken spekjes is beschikbaar vanaf €5,95.
De gerechten kan uitgebreid worden. Bestel ook Bietensoep, een extra rauwkostsalade en voor de volledigheid een Vruchtensalade om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Diksmuide voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Kip in roomsaus
 • Gestoofde prei
 • Groenteschotel
 • Oosterse zalm
 • Wokgroenten

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Leke aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Trek eerst na welke vorm van een opwarmmaaltijd past bij uw situatie. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de professionele maaltijdvoorzieningen en bepaal uw voorkeuren. Controleer goed het soort gerechten, de wijze van bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de dienstverleners hebben een spotgoedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met geschikte leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Vervolgens kunt u wekelijks een nieuwe menulijst invullen. Steeds vaker kan dit via de telefoon, met behulp van de menukaart, of via de iPad. De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met plusminus 15 gerechten. Als we het hebben over diepvries kan men kiezen uit 100+ vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje krijgt men een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is vers op maat een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle leveranciers voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Verse komkommersalade of Omelet champignon met groene kruidensaus, sperziebonen en gekookte aardappelen. Daardoor ontvangt men altijd goede thuismaaltijden voor senioren! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De verse maaltijden worden normaliter door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. In het geval van vriesvers: elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd heeft invloed op een goede balans en energie. De warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse ouderen of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan gemalen, zoutarm, glutenvrij, lactosevrij of juist veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Leke. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en/of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit