Maaltijdservice Stuivekenskerke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Stuivekenskerke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Stuivekenskerke? Aan de hand van onze tool treft u moeiteloos alle firma’s in de buurt! Een warme maaltijdvoorziening, of een koelverse maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: het kan allemaal. En dat al vanaf €5,45 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Pittige sperzieboontjes of Speklapje met vleesjus, gebakken aardappelen, bloemkool? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er kan meer dan u denkt! Dankzij de maaltijdendienst in Stuivekenskerke geniet u van verse maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteDiksmuide
ReactieBezorging aan huis
Postcode8600
Gemiddelde prijs€4,95
Maaltijd-topperVier-groentenstamppot

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Stuivekenskerke

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Stuivekenskerke. Neem interessante aanbieders als Colruyt of Spar. Maar ook in de buurt ontstaan er uitstekende organisaties en verswinkels. Elke service wordt gekenmerkt door zijn eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door middel van deze website kunt u de bezorgers op uw gemak met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Ga dan eerst voor een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval menu-voorkeuren als bijvoorbeeld veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Stuivekenskerke? Er is gelukkig een alternatief. Veel traiteurs voor bejaarden kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. Nadien wordt de maaltijd gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen beschermd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Vitamines en mineralen raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Stuivekenskerke. Perfect voor bijv. ouderendie (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In veel gevallen geïnitieerd door een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Diverse bedrijven hanteren ook een bruikbare boodschappendienst voor bejaarden. Hierdoor bestelt men probleemloos de supermarktartikelen als sappen of palingworst. Meestal gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Stuivekenskerke vergelijken

Zoekt u een handige diepvriesmaaltijd in Stuivekenskerke? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden? Of heeft u liever een leverancier die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit velerlei opwarmmaaltijden die voldoen aan uw wensen en mogelijke diëten. Denk maar aan Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree of Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree? Via onze vergelijker bekijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de regio Diksmuide. Let ook goed op het proefpakket. In veel gevallen kan men voor aantrekkelijke prijzen smaakvolle bereide gerechten met verse producten en zonder ongezonde toevoegingen keuren. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Stuivekenskerke voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd hangt af van factoren als de organisatie, herkomst ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje is er al voor €4,7.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli is er al voor €4,95.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Varkensoester, spinazie à la crème, gekookte krieltjes kunt u al laten bezorgen vanaf €6,4.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Bamisoep, extra groenten en iets fris zoals Vlaflip achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Diksmuide voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Hamlapje in jus
 • Chili con carne
 • Gebakken rijst
 • Champignonsoep
 • Babi pangang

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Stuivekenskerke bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Bedenk eerst wat voor type bezorgmaaltijd klopt met uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de aangeraden maaltijdservices en maak een keuze. Check vooral het soort gerechten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Een proefpakket nemen

  De populaire leveranciers verstrekken een zeer betaalbaar proefpakket. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met professionele maaltijdservices.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men gemakkelijkeen nieuwe menulijst invullen. Steeds vaker kan dit door te bellen, via de papieren bestellijst of via de website. Het eten wordt steeds vaker thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met circa 20 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 70 – 150 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan krijgt men één maaltijd per dag. Meer en meer is vers op maat een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, de meeste dienstverleners werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Neem nou Javaanse kip five-spices, mihoen goreng of Slavink met jus, spinazie à la crème en gekookte aardappelen. Zo zijn er voor alle ouderen thuismaaltijden voor senioren! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen nadat u deze besteld heeft. Met behulp van een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Koelvers: om de 3 dagen. Binnen het vriesverse segment om de 2 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met voldoende groenten helpt mee aan een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, natriumarm of vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Stuivekenskerke. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als er iets speelt als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit