Maaltijdservice Vladslo

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vladslo voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Vladslo? Dankzij onze vergelijker treft u overzichtelijk alle services die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of een koelverse maaltijd die nog even in de microgolf moeten: het kan allemaal. En dat al vanaf €5,20 per maaltijd. Ouderwets genieten van Kippenbout Met Appelmoes En Puree of Kipsaté, atjar, sambalboontjes en nasi? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door de maaltijdendienst in Vladslo beschikt u over de lekkerste gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteDiksmuide
ReactieBezorging tot in de keuken
Postcode8600
Gemiddelde prijs€4,96
Meest gekozen maaltijdStamppot boerenkool

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Vladslo

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die bezorgen in Vladslo. Bijvoorbeeld belangrijke aanbieders als Delhaize of 0. Ook binnen de gemeente ontwikkelen zich allerlei organisaties en slagerijen. Ieder bedrijf wordt bestempeld door z’n eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Middels maaltijdbutler.be kunt u derhalve de firma’s snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor een goede verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende een stuk eenvoudiger. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met allergieën of dieetwensen zoals bijv. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Vladslo? Ook dan bent u welkom! Nogal wat traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens worden deze producten snel teruggekoeld. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden optimaal behouden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Vers van het land
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vladslo. Ideaal voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaliter afgehandeld door een lokale zorginstelling.

 • Direct aanschuiven
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verschillende aanbieders hanteren ook een speciale boodschappendienst voor ouderen. Hiermee koop u probleemloos verse of handige boodschappen als afbakbroodjes of frisdrank. Niet zelden gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Op een vast moment in de week
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Vladslo vergelijken

Liefhebber van een complete diepvriesmaaltijd in Vladslo? Of zoekt u vers bereidde koelverse thuismaaltijden? Of heeft u liever een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden vele thuismaaltijden die aansluiten bij uw eisen en voedingsadvies. Wat dacht u van Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree of Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree? Hieronder bekijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Diksmuide. Onze tip: begin met een proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen ouderen via een proefbox heerlijke bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig koolhydraten testen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Er geldt geen vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vladslo voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd hangt namelijk af van o.a. de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree is er al voor €5,95.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne vindt u vaak al vanaf €3,6.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Kipgehaktballetjes in jus met stamppot prei kunt u al laten bezorgen vanaf €6.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Misosoep, extra groenten en iets fris zoals Berlinerbol achteraf. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk hulp aanvragen bij de gemeente Diksmuide voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Wrap kip madras
 • Pasta carbonara
 • Doperwtenpuree
 • Spekpannenkoek
 • Foe yong hai

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Vladslo bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Stel eerst vast welke vorm van een bezorgmaaltijd matcht met uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk professionele maaltijd-bedrijven en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de aanbieders verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met aantrekkelijke dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u gelijk opnieuw bestellen. Meestal kan dat door te bellen, door gerechten in te vullen, of met de computer. De maaltijden voor senioren worden vaak thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij koelverse gerechten is er vaak een menulijst van zo’n 20 maaltijden. Als we het hebben over diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 90+ blijvende menu’s. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf uw bord samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel leveranciers gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als o.a. Varkensoester, spinazie à la crème, gekookte krieltjes en Gebakken aardappels. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door middel van de welbekende bestellijst kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De menu’s worden vaak door een vaste bezorgdienst op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers spreken we van om de 4 dagen. Binnen het vriesverse segment 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Gezond en vers eten is cruciaal voor een vitaal en energiek lichaam. Elke dag een warme schotel is heel belangrijk. Sommige ouderen of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. We hebben het over zoutarm, natriumarm, gemalen, glutenvrij of juist eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Vladslo. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen & slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit