Maaltijdservice Woumen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Woumen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Woumen? Middels deze pagina achterhaalt u moeiteloos alle services in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of een diepvries maaltijd die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €4,50. Flink uitpakken met Kippenbout in jus of Vegetarische omelet, gekookte aardappelen, sperziebonen? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is een oplossing! Geholpen door de maaltijddienst in Woumen smult u weer van ambachtelijke maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteDiksmuide
ReactieAltijd in de buurt
Postcode8600
Gemiddelde prijs€4,97
Geliefde maaltijdStamppot zuurkool

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Woumen

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in Woumen. U kunt denken aan interessante services als Prego en Colruyt. Ook in de gemeente zelf ontstaan er prima instanties en sociale voorzieningen. Iedere aanbieder heeft weer een heel eigen aanbod en bestelvoorwaarden. Geholpen door onze tool kan u daarom de services gemakkelijk naast elkaar zetten. Het selecteren van een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met maaltijdvoorkeuren als bijv. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Woumen? Er is gelukkig een alternatief. Legio traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. Later worden deze maaltijden gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak optimaal behouden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Woumen. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In de regel geïnitieerd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

De meeste firma’s voorzien in een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Daarmee bestelt men direct verse of handige boodschappen als margarine of karnemelk. Normaliter zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Woumen vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Woumen? Of prefereert u de meest verse koelverse maaltijden? Of zoekt u een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit vele bezorgmaaltijden die passen bij uw uw wensen en menu voorkeuren. Neem nu Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree of Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel? Via onze vergelijker achterhaalt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Diksmuide. Overweeg ook altijd het proefpakket. Doorgaans kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling voedzame bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelenkeuren. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Woumen voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van factoren als de maaltijdservice, het soort maaltijd, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Lasagne Bolognese is beschikbaar vanaf €6,5.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree vindt u vaak al vanaf €5,35.
 • Een warme daghap voor senioren als Rode bieten met gekookte aardappel en een speklap is beschikbaar vanaf €7.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Avocadosoep, een extra rauwkostsalade en iets lichts zoals Haagse bluf als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Diksmuide voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Forel met venkel
 • Macaronischotel
 • Aardappelrösti
 • Kipvink in jus
 • Pastaschotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Woumen aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Bedenk eerst wat voor categorie seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw situatie. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de aangesloten bezorgdiensten en kies er een. Kijk goed na de voedingswaarden, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote verstrekkers verstrekken een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Vervolgens kan men wekelijks nog een bestelling doen. Doorgaans doet u dat door even te bellen, met behulp van de menulijst, of met de tablet. De kant-en-klaar maaltijden worden meestal tot in de keuken geleverd via een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst met pakweg 30 gerechten. Binnen het diepvries-segment kunt u meestal kiezen uit 100+ blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijdservices komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Thais gestoofde vis, wilde rijst, doperwten of Hollandse hachee. Zo kan iedereen genieten van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van een speciale menukaart kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden voor ouderen worden meestal door uw eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat 2 wekelijks. Het vriesverse aanbod 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Gezond en vers eten bevordert een vitaal en energiek lichaam. Elke dag een warme schotel is heel belangrijk. Sommige senioren of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. U kunt denken aan glutenvrij, gemalen, lactosevrij, natriumarm of misschien koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Woumen. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als u te maken heeft met coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit