Maaltijdservice Sint-Ulriks-Kapelle

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Ulriks-Kapelle voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Ulriks-Kapelle? Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker bekijkt u moeiteloos alle organisaties die leveren in uw plaats. Tafeltje dekje, of microgolf-maaltijden die nog even in de microgolf moeten: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €4,65 p.p. Ouderwets genieten van Javaanse kip five-spices, mihoen goreng of Gebakken heek met bearnaisesaus. Risotto van zilvervliesrijst met groenten? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Middels de maaltijdendienst in Sint-Ulriks-Kapelle profiteert u van gezonde maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteDilbeek
RecensieOndersteuning via telefoon
Postcode1700
Maaltijd prijs€6,12
Maaltijd-topperZalmfilet in roomsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Sint-Ulriks-Kapelle

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Sint-Ulriks-Kapelle. Denk dan aan erkende organisaties als Meal-Story en Spar. Echter, ook heel lokaal ontstaan er tal van instanties en sociale voorzieningen. Elke leverancier wordt bestempeld door z’n eigen assortiment en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. D.m.v. onze tool kan u de aanbieders probleemloos naast elkaar zetten. Uitkomen bij een relevante bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u voorkeuren als bijvoorbeeld glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Ulriks-Kapelle? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Flink wat traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. Vervolgens worden deze producten snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen intact. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Met verse producten bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Ulriks-Kapelle. Ideaal voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. Meestal georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Diverse aanbieders hebben daarnaast een handige boodschappendienst voor senioren. Zodoende koop men eenvoudig broodnodige boodschappen als vers fruit of ontbijtspek. Veelal kosteloos bezorgd tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Sint-Ulriks-Kapelle vergelijken

Houdt u van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Sint-Ulriks-Kapelle? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of prefereert u een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit flink wat leveranciers die matchen met uw voorkeuren en voedingsadvies. Genieten van de lekkerste gerechten als Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes of Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje? Op maaltijdbutler.be achterhaalt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Dilbeek. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Vaak kunt u extra voordelig heerlijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig koolhydraten uitproberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorger. Er geldt geen vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Ulriks-Kapelle voor ouderen fluctueren ontzettend. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door factoren als de organisatie, het type gerecht en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Gehaktschotel Met Worteltjes kunt u al bestellen vanaf €5,3.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree is beschikbaar vanaf €4,15.
 • Een warme dagschotel als Babi pangang. Pikante groenten met ananas. Nasi goreng is beschikbaar vanaf €6,6.
Het diner is niet het enigste: Wat te denken van Samgyetang, een lekker bijgerecht en een dessert als Chocolade ijs als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk een subsidie of regeling treffen met de gemeente Dilbeek voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Zalmfilet in saus
 • Bami babi ketjap
 • Runderstoofpotje
 • Hamlapje in jus
 • Gebakken rijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Ulriks-Kapelle bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Trek eerst na wat voor seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk beschikbare maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Let goed op het soort gerechten, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele services bieden een spotgoedkoop proefpakket. Typische acties zijn 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met bekende services.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kunt u moeiteloos een nieuwe menulijst invullen. Bij veel aanbieders doet u dat door even te bellen, door gerechten in te vullen, of via de website. De maaltijden voor senioren worden doorgaans geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met pakweg 30 gerechten. Als we het hebben over diepvries is het assortiment beperkt tot 70 – 150 vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje krijgt men één maaltijd per dag. In sommige gevallen is zelf uw bord samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel aanbieders hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Champignonsoep en Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er geleverd?

De opwarmmaaltijden worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse aanbod 1 of 2 keer per week. Vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding is cruciaal voor uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme schotel is heel belangrijk. Sommige bejaarden of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over natriumarm, zoutarm, glutenvrij, lactosevrij of koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Sint-Ulriks-Kapelle. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als u te maken heeft met een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit