Maaltijdservice Beert

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Beert voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Beert? Door middel van maaltijdbutler.be doorzoekt u snel en simpel alle organisaties die leveren in uw plaats. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een kant-en-klaar maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €4,05 per gerecht. Genieten van Rode bieten met een speklap en jus of Varkensvlees in saus? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door middel van de maaltijddienst in Beert ontvangt u smaakvolle gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeentePepingen
RecensieGeen minimale afname
Postcode1673
Prijs per maaltijd€6,09
Geliefde maaltijdOmelet in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Beert

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Beert. Neem bijv. belangrijke bedrijven als 15Gram en/of Champion. Maar ook in de buurt zijn er prima partijen en slagerijen. Elke leverancier levert een eigen type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de aanbieders op uw gemak tegen elkaar afzetten. Het kiezen van de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier wat minder gecompliceerd. Weet u niet of het wat voor u is? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er maaltijdvoorkeuren als o.a. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Beert? Ook dan bent u welkom! Een aanzienlijk deel van de traiteurs en cateraars houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. In de volgende stap worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak beschermd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

 • Lang houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Beert. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Vaak op touw gezet door een plaatselijk restaurant.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Diverse leveranciers beschikken over een speciale boodschappendienst voor chronisch zieken. Hiermee haalt men gelijk de boodschappen zoals cake en sinaasappelsap. Meestal zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Beert vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Beert? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden meerdere type aanbieders die matchen met uw gesteldheid en voedingsadvies. Neem nu Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees of Dieet Hamburger Witloof Aardappelen? Aan de hand van deze website bekijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Pepingen. Overweeg ook altijd het proefpakket. Vaak kan men voor aantrekkelijke prijzen vers bereidde bereide gerechten met veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger. Er is geen sprake van een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Beert voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van onderdelen als het bedrijf, het totale assortiment, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel wordt al bezorgd vanaf €4,95.
 • Diepvriesmaaltijd als Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje wordt al bezorgd vanaf €3,75.
 • Een daghap aan huis als Kippenbout Met Appelmoes En Puree is er al vanaf €6,55.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Juliennesoep, een gezonde salade en een dessert als Chocolade mousse om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Doorgaans kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Pepingen voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Macaroni met kaas
 • Hollandse hachee
 • Spaghetti Napoli
 • Rabarbercompote
 • Aspergesoep vg

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Beert bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Kijk eerst na wat voor kant-en-klaar maaltijd rijmt met uw wensenlijstje. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk populaire maaltijdvoorzieningen en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name het aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  De populaire services werken met een goedkoop of gratis proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met professionele maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u gelijk een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of met de computer. De thuismaaltijden worden veelal bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met om en nabij de 15 gerechten. Bij diepvries is het assortiment beperkt tot 80+ blijvende gerechten. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met een vast weekmenu. Bij sommige aanbieders is zelf gerechten samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers bieden een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Alaska-koolvis of Groenteschotel. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via een speciale menukaart kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De gerechten worden normaliter door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers is dat 1 of 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een verse maaltijd stimuleert een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse bejaarden of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan gemalen, natriumarm, lactosevrij, zoutarm en ook vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Beert. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit