Maaltijdservice Dilbeek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Dilbeek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Dilbeek? Door gebruik te maken van deze pagina ontdekt u overzichtelijk alle bezorgers die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of dagverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. En dat al vanaf €4,45. Ouderwets genieten van Schnitzel, sperziebonen, gebakken aardappelen of Dieet Kippenbout Perziken Puree? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Geen probleem! D.m.v. de maaltijddienst in Dilbeek krijgt u heerlijke maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteDilbeek
ErvaringLuxe en erg lekker
Postcode1700
Gemiddelde menuprijs€5,51
Nummer 1-maaltijdVisburger met groenten

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Dilbeek

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die actief zijn in Dilbeek. We hebben het over erkende leveranciers als Viangro of 0. Ook binnen de gemeente zien we interessante initiatieven en zorginstellingen. Elk bedrijf onderscheidt zich door een “eigen” keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Via www.maaltijdbutler.be kunt u de bedrijven rustig naast elkaar zetten. Een keuze maken voor de best passende service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren als bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Dilbeek? Er is een oplossing! Meer en meer traiteurs voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak beschermd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Vol van smaak
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Dilbeek. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Vaak afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Veel leveranciers hebben ook een handige boodschappendienst voor ouderen. Daarmee koop men probleemloos broodnodige boodschappen als appelstroom en leverworst. In de regel gratis afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Alles aan huis bezorgd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Dilbeek vergelijken

Incidenteel eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Dilbeek? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een leverancier die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden relatief veel leveranciers die voldoen aan uw omstandigheden en eetpatroon. Neem nu Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst of Kaasburger Met Spinazie En Puree? Hieronder bekijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Dilbeek. Overweeg ook altijd het proefpakket. Steeds vaker kunt u extra voordelig smaakvolle bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig zout beoordelen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt geen doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Dilbeek voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door zaken als de leverancier, de grootte van de keuken, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree is verkrijgbaar vanaf €6,25.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Hutsepot Met Rookworst En Spek is er al voor €4,2.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Tagliatelle, kip, paddestoelen kunt u al laten bezorgen vanaf €6,75.
De recepten is vaak uit te breiden met o.a. Haaienvinnensoep, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Vanille/Kersen mousse om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan hulp aanvragen bij de gemeente Dilbeek voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Geliefde bereide maaltijden

 • Omelet in saus
 • Kaaskroketjes
 • Appelcompote
 • Groentesoep
 • Macaroni

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Dilbeek regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd klopt met uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk aangesloten maaltijdvoorzieningen en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name het aanbod, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de leveranciers hanteren een extra goedkoop proefpakket. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met alle services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kunt u wekelijks opnieuw bestellen. Vaak doet u dat telefonisch, via een menulijst, of met de computer. Uw bestelling wordt veelal geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met grofweg 30 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 70 – 150 blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf mixen en combineren ook mogelijk.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste dienstverleners komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Runderhachee, witte rijst, bloemkool of Vis in fantasiesaus, rode bietjes, aardappelpuree. Op die manier ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door het invullen van de welbekende bestellijst kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers: 2 wekelijks. Vriesvers: maandelijks.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Gezond en vers eten vormt het fundament van een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is heel belangrijk. Diverse bejaarden of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daarom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over natriumarm, glutenvrij, lactosevrij, gemalen of juist eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Dilbeek. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect als u te maken heeft met glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente