Maaltijdservice Bellingen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bellingen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Bellingen? Aan de hand van onze vergelijker treft u eenvoudig alle services die bij u thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of een koelvers gerecht die een paar minuten in de microgolf gaan: het kan allemaal. Nu al voor €4,60 per maaltijd. Ouderwets genieten van Tortellini gevuld met kaas of Chili sin carne? Maar is zelf koken geen optie meer? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijddienst in Bellingen krijgt u gezonde maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeentePepingen
Reactie100% flexibel
Postcode1674
Maaltijd prijs€6,1
Maaltijd-topperMacaroni met kaas

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Bellingen

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de buurt van Bellingen. We hebben het over landelijke partijen als Marley Spoon of Ekomenu. Echter, ook heel lokaal zien we interessante instanties en sociale voorzieningen. Iedere aanbieder wordt bestempeld door een eigen productaanbod en bestelvoorwaarden. Dankzij onze tool kan u de leveranciers snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Een keuze maken voor een degelijke aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er speciale voorkeuren als bijv. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Bellingen? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Opvallend veel traiteurs voor bejaarden houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens worden de ingrediënten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen in topconditie. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Maximale versheid
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak raken niet bedorven. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bellingen. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. In veel gevallen op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Veel leveranciers bieden ook een praktische boodschappendienst voor gehandicapten. Hiermee koop men eenvoudig verse of handige boodschappen als chocolade en roomboter. Doorgaans gratis mee bezorgd wanneer u dat wil.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Bellingen vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Bellingen? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse thuismaaltijden? Of houdt u juist van een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit veel verschillende bezorgmaaltijden die voldoen aan uw wensen voedingspatroon. Denk maar aan Macaroni Ham Kaassaus of Dieet Kippenworst Spinazie Puree? Op maaltijdbutler.be ontdekt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Pepingen. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Gewoonlijk kunt u extra voordelig smaakvolle bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er is geen sprake van een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bellingen voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door aspecten als de maaltijdservice, het aanbod in gerechten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree is beschikbaar vanaf €4,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen vindt u vaak al vanaf €4,05.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Rundercarré met kruidenjus, gekookte aardappelen, kapucijners kan je kopen vanaf €6,85.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Vermicellisoep, een stukje fruit en iets lichts zoals Spekkoek achteraf. Heeft u een laag inkomen? Soms kan u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Pepingen voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Braadworst in jus
 • Pasta kip madras
 • Kipfilet in saus
 • Prei a la creme
 • Minestronesoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bellingen bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Trek eerst na wat voor bezorgmaaltijd rijmt met uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdservices en kies er een. Achterhaal altijd eerst het gerechten-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste services stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bepaalde leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kan men moeiteloos opnieuw bestellen. In veel gevallen kan dit door even te bellen, met behulp van de menukaart, of met de computer. De gerechten worden altijd bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met grofweg 15 maaltijden. Als we het hebben over diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 70 – 150 blijvende maaltijden. Via het tafeltje dekje principe is er vaak één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer leveranciers hebben een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Preischotel met aardappelschijfjes in kaassaus en Rundersaucijs in jus. Daardoor zijn er voor alle bejaarden opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse assortiment 2 wekelijks. Binnen het vriesverse segment 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd bevordert uw energie en levenslust. Elke dag een warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel senioren of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Op basis daarvan onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld gemalen, zoutarm, glutenvrij, natriumarm of veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Bellingen. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als u te maken heeft met een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit