Maaltijdservice Elingen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Elingen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Elingen? Door middel van onze tool bekijkt u gemakkelijk alle organisaties in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of een vriesvers maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €4,40 per maal. Smullen van Snijbonen en Draadjesvlees in rode wijnsaus? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Dankzij de maaltijdendienst in Elingen hebt u toegang tot vers bereidde maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeentePepingen
ReactieVers, warm en vol vitaminen
Postcode1671
Prijs per maaltijd€6,08
Vaak bestelde maaltijdStukjes rundvlees in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Elingen

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de omgeving van Elingen. Denk aan grote aanbieders als Ekomenu en/of Delimeal. Maar ook in de buurt ontstaan er interessante instanties en vrijwilligersorganisaties. Iedere service onderscheidt zich door een eigen aanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Via deze website kunt u derhalve de firma’s gemakkelijk naast elkaar bekijken. Het kiezen van de best passende verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er allergieën of dieetwensen zoals bijv. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Elingen? Er kan meer dan u denkt! Steeds meer traiteurs in België zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. Hierna worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen ongeschonden. Het is 1 week houdbaar.

 • Vers van het land
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Elingen. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Dikwijls geregeld via een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders voorzien in een speciale boodschappendienst voor chronisch zieken. Zodoende krijgt men probleemloos verse of handige boodschappen als toetjes en havervlokken. Niet zelden kosteloos bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Elingen vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Elingen? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een leverancier die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden meerdere bezorgmaaltijden die kloppen met uw gesteldheid en mogelijke allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree of Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie? Aan de hand van deze website vindt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Pepingen. Bestel eerst eens een proefpakket. Meestal is er een proef-mogelijkheid. U kan heerlijke bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig vet beoordelen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Elingen voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd komt tot stand door bijvoorbeeld de organisatie, het productieproces, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree wordt al bezorgd vanaf €5,45.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree is er al voor €3,65.
 • Een warme daghap voor senioren als Bloemkoolsoep kan je kopen vanaf €7,05.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Linzensoep, iets te drinken en iets fris zoals Roomijs als afsluiter. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Pepingen voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Stamppot zuurkool
 • Gegrilde paprika
 • Spinaziestamppot
 • Aardappelgratin
 • Runderbouillon

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Elingen aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Onderzoek allereerst wat voor type opwarmmaaltijd past bij uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de aangeraden maaltijdservices en kies een geschikte. Kijk goed na de voedingswaarden, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire dienstverleners verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met gespecialiseerde maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Mooi, dan kan men zonder problemen een nieuwe bestelling plaatsen. Meestal kan dit telefonisch, door de menukaart in te vullen, of via internet. De menu’s worden steeds vaker aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met pakweg 20 menu’s. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 90+ vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje kiest u voor een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel services komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Gebakken heek in botersaus. Gesmoorde prei. Gekookte aardappelen en Speklapje met vleesjus, gekookte aardappelen, gemengde groenten. Daardoor kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van een handige bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De gerechten worden meestal door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers spreken we van elke week. Het vriesverse aanbod 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd is cruciaal voor uw algehele gesteldheid. Elke dag een warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse senioren of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan lactosevrij, natriumarm, gemalen, zoutarm of wellicht veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Elingen. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als er iets speelt als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit