Maaltijdservice Büllingen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Büllingen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Büllingen? Met behulp van www.maaltijdbutler.be ontdekt u probleemloos alle firma’s in uw regio! Maaltijden warm bezorgd, of een dagvers maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €4,35 per maaltijd. Ouderwets genieten van Kiprollade tutti frutti met kruidenjus, gekookte aardappelen, sperziebonen en Pompoensoep? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdendienst in Büllingen krijgt u uitstekende maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuik
GemeenteBüllingen
RecensieModerne hoogwaardige keuken
Postcode4760
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,7
Vaak gekozen maaltijdTomatensoep met prei vg

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Büllingen

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die bezorgen in Büllingen. Neem bijv. grote aanbieders als Dienstenthuis.be of Traiteur Goossens. Ook in deze plaats zelf ontstaan er verschillende initiatieven en zorginstellingen. Iedere service wordt gekenmerkt door een “eigen” menu en procedures rondom bestellen en betaling. Middels www.maaltijdbutler.be kan u daarom de services op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van de best passende service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Begin dan met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er dieetwensen als o.a. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Büllingen? Dat hoeft niet erg te zijn! Best veel traiteurs voor bejaarden zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien wordt het eten snel teruggekoeld. Zo blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Ambachtelijk bereid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is dan ook overbodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Büllingen. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaliter verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Meerdere leveranciers hebben ook een speciale boodschappendienst voor ouderen. Zodoende bestelt men zonder moeite de supermarktartikelen als ontbijtproducten en volle yoghurt. Normaliter kosteloos bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Büllingen vergelijken

Incidenteel eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Büllingen? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een leverancier die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn diverse leveranciers die aansluiten bij uw wensenlijstje en diëten/allergieën. Wat te denken van Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen of Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree? Hieronder ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Büllingen. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Bij veel aanbieders is er een proef-mogelijkheid. U kan voedzame bereide gerechten met veel groenten en weinig koolhydraten keuren. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Er is geen sprake van een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Büllingen voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd komt tot stand door onderdelen als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Kip Op Grootmoeders Wijze vindt u vaak al vanaf €5,9.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree wordt al bezorgd vanaf €3,5.
 • Een warme dagschotel als Kip in rozemarijnsaus, broccoli, aardappelpuree bestelt u vanaf €7,4.
De gerechten is niet het enigste: Wat te denken van Bloemkoolsoep, extra groenten en een dessert als Yoghurt als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Doorgaans kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Büllingen voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Populaire bereide maaltijden

 • Ajam pangang, nasi goreng
 • Gepaneerde Alaska-koolvis
 • Appelcompote met vanille
 • Kabeljauw in kruidensaus
 • Gehaktballen in uienjus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Büllingen bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na wat voor soort ouderenmaaltijd aansluit op uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Kijk goed na de versheid van ingrediënten, keuze in bezorgdagen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  De populaire dienstverleners geven een goedkoop of gratis proefpakket. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met voordelige leveranciers.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kan men zonder moeite nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans kan dit via de telefoon, door de menukaart in te vullen, of via de website. De maaltijden voor ouderen worden doorgaans aan huis gebracht via een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met ongeveer 15 gerechten. Als we het hebben over diepvries kunt u kiezen uit 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje treft men een vast weekmenu. In steeds meer gevallen is zelf samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle aanbieders werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Rundercarré met kruidenjus, gekookte aardappelen, kapucijners of Bami goreng met rundvlees. Hiermee krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Aan de hand van de menulijsten kunt u gemakkelijk – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De verse maaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Binnen het koelverse segment elke week 2 keer. Het vriesverse aanbod 1 of 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een goede maaltijd bevordert uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse senioren of beperkten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld gemalen, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij of vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Büllingen. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente