Maaltijdservice Gimnée

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gimnée voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Gimnée? Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u eenvoudig alle bedrijven die bij u thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of een vriesvers maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u bepaalt het helemaal zelf. Dit kan al vanaf €4,80 per maal. Genieten van Rode bieten met een speklap en jus of Vegetarische Italiaanse carre met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wortelen met peterselie? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er kan meer dan u denkt! Door de maaltijdendienst in Gimnée hebt u toegang tot heerlijke maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNamen
GemeenteDoische
ReactieHoud me fit en vitaal
Postcode5680
Gemiddelde kosten€6,22
Nummer 1-maaltijdSpaghetti

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Gimnée

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de buurt van Gimnée. U kunt denken aan grote firma’s als Dienstenthuis.be en Viangro. Ook binnen de gemeente ontstaan er interessante initiatieven en sociale voorzieningen. Elke partij onderscheidt zich door zijn eigen aanbod en bestelvoorwaarden. Door middel van de maaltijdservice-vergelijker kunt u dus de services rustig tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij een degelijke bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er bepaalde wensen als onder andere lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Gimnée? Geen probleem! Legio traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. Nadien worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak ongeschonden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Maandenlang te bewaren
 • Eenvoudig op te warmen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gimnée. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel bezorgers voorzien in een handige boodschappendienst voor senioren. Daarmee bestelt u direct belangrijke boodschappen als zoetwaren of dranken. Niet zelden kosteloos bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Tot in de keuken geleverd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Gimnée vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Gimnée? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of heeft u liever een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit meerdere opwarmmaaltijden die voldoen aan uw eisen en voedingsadvies. Neem nu Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes of Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix? Verderop achterhaalt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en nabij Doische. Bestel eerst eens een proefpakket. Meestal kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling smaakvolle bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten uittesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gimnée voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd hangt af van elementen als de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen bestelt u vanaf €4,7.
 • Een vriesverse maaltijd als Kip Kerriesaus Met Rijst is er al voor €5,3.
 • Een warme dagschotel als Hollands pannetje van varkensvlees met rabarbercompote en aardappelpuree wordt al bezorgd vanaf €5,95.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Ossenstaartsoep, een stukje fruit en voor de volledigheid een Spekkoek als nagerecht. Heeft u te maken met geldproblemen? Doorgaans kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Doische voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Top-5 bereide maaltijden

 • Kip kerrie ananas schotel
 • Tomatensoep met balletjes
 • Erwtensoep met rookworst
 • Kabeljauw in kruidensaus
 • Koninginnesoep met kip

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Gimnée bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na welk type kant-en-klaar maaltijd matcht met uw wensenlijstje. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de aangeraden maaltijddiensten en kies een geschikte. Check vooral de versheid van ingrediënten, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote aanbieders geven een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende dienstverleners.

 4. Elke week een levering

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kan men wekelijks een nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker is dat mogelijk via telefoon, via de papieren bestellijst of met de computer. De menu’s worden veelal thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst met plusminus 20 gerechten. Binnen het diepvries-segment kunt u kiezen uit 90+ vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe is er vaak één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf mixen en combineren ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Varkenshaas, botergroenten, gebakken aardappelen en Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel. Hiermee kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd als u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden normaliter door een eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers is dat wekelijks. Het vriesverse assortiment 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten vormt de basis voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse ouderen of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan glutenvrij, gemalen, zoutarm, natriumarm of wellicht koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Gimnée. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst wanneer er sprake is van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit