Maaltijdservice Vierves-Sur-Viroin

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vierves-Sur-Viroin voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Vierves-Sur-Viroin? Geholpen door maaltijdbutler.be doorzoekt u eenvoudig alle aanbieders die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een koelvers gerecht die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u bepaalt het helemaal zelf. Dit kan al vanaf €4,00 per gerecht. Genieten van Kip piri piri, gebakken wedges, wokgroenten of Varkens-groenteschotel? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijddienst in Vierves-Sur-Viroin hebt u toegang tot complete maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieNamen
GemeenteViroinval
ReactieSnel en eenvoudig bestellen
Postcode5670
Maaltijd prijs€6,21
Vaak bestelde maaltijdBabi pangang

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Vierves-Sur-Viroin

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Vierves-Sur-Viroin. U kunt denken aan erkende organisaties als Ekomenu en/of 0. Ook in de gemeente zelf zien we interessante instellingen en vrijwilligersorganisaties. Elke optie heeft weer zijn eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Met behulp van onze tool kan u de aanbieders rustig naast elkaar bekijken. Het selecteren van de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Begin dan met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u specifieke wensen als bijv. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Vierves-Sur-Viroin? Er is gelukkig een alternatief. Een groot aantal traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Later worden ze snel teruggekoeld. Daardoor blijven structuur en smaak intact. Het is 1 week houdbaar.

 • Vers van het land
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Gezond en lekker
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vierves-Sur-Viroin. Ideaal voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In de regel georganiseerd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Meerdere firma’s hebben daarnaast een speciale boodschappendienst voor ouderen. In dat geval bestelt men probleemloos praktische of verse producten als oude kaas en runderrookvlees. In algemene zin gratis bezorgd wanneer u dat wil.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Vierves-Sur-Viroin vergelijken

Liefhebber van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Vierves-Sur-Viroin? Of houdt u juist van echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden verscheidene bezorgmaaltijden die matchen met uw gesteldheid en eetpatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen of Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree? Via onze vergelijker vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Viroinval. Bekijk goed het proefpakket. Steeds vaker kunnen ouderen via een proefbox smaakvolle bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vierves-Sur-Viroin voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door aspecten als het bedrijf, herkomst ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Hamburger Witloof Aardappelen is beschikbaar vanaf €4,8.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten kunt u al bestellen vanaf €4.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen bestelt u vanaf €7,1.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Borsjtsj, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Aardbeien na. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Viroinval voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Pastaschotel met spinazie
 • Appelcompote met vanille
 • Kibbeling met kruidendip
 • Ertwensoep met rookworst
 • Zalmfilet in botersaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Vierves-Sur-Viroin bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Trek eerst na wat voor bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de aangeraden maaltijddiensten en maak een keuze. Check vooral het assortiment, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Een proefpakket nemen

  De populaire leveranciers bieden een scherp geprijsd proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met aantrekkelijke aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u supersnel opnieuw bestellen. Meestal kan dit telefonisch, met behulp van de menukaart, of email / internet. De (warme) maaltijden wordt niet zelden aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment met ruwweg 25 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje heeft u te maken met een speciaal dagmenu. Soms is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdservices hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Aardappelpannenkoeken of Gekruide speklapjes in jus. Kapucijners met amandel. Aardappelpuree met tuinkruiden. Op die manier krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd in het geval u deze besteld heeft. Door het invullen van een handige bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of op papier – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de bezorging?

De gerechten worden in algemene zin door uw eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Binnen het koelverse segment wekelijks. Het vriesverse aanbod om de 2 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een voedzame maaltijd is cruciaal voor uw algehele gesteldheid. Elke dag een warme schotel is essentieel. Diverse ouderen of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Om die reden bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om glutenvrij, natriumarm, lactosevrij, zoutarm of wellicht vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Vierves-Sur-Viroin. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden als u te maken heeft met een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit