Maaltijdservice Gochenée

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gochenée voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Gochenée? Geholpen door maaltijdbutler.be ontdekt u eenvoudig alle organisaties in de buurt! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een dagvers gerecht die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €4,05 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Runderlapje in jus of Viscurry. Sajour boontjes. Couscous? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Via de maaltijddienst in Gochenée ontvangt u ambachtelijke gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNamen
GemeenteDoische
ErvaringAlsof het zelf bereid is
Postcode5680
Maaltijd prijs€6,23
Vaak gekozen maaltijdEieromelet in kaassaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Gochenée

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de buurt van Gochenée. Denk aan belangrijke services als Traiteur Goossens en Yumbel. Ook in deze plaats zelf bestaan er tal van instanties en verswinkels. Elke service biedt een “eigen” menu en bestel- en bezorgmogelijkheden. Via onze vergelijker kan u daardoor de services rustig naast elkaar zetten. Het kiezen van een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Is er sprake van maaltijdvoorkeuren als onder andere eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Gochenée? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Opvallend veel traiteurs voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. In de volgende stap wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven geur, kleur en smaak onaangeroerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. 10 weken lang eetbaar. Elke week bestellen is niet altijd nodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gochenée. Ideaal voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaal afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verscheidenebedrijven hanteren ook een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Daarmee bestelt men moeiteloos de supermarktartikelen als ontbijtspek of ontbijtspek. Normaliter zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil.

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Gochenée vergelijken

Houdt u van een handige diepvriesmaaltijd in Gochenée? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of houdt u juist van een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn meerdere type aanbieders die rijmen met uw wensen en diëten/allergieën. Wat dacht u van Gentse Waterzooi of Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree? Hieronder achterhaalt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en nabij Doische. Bekijk goed het proefpakket. Steeds vaker kan men voor aantrekkelijke prijzen voedzame bereide gerechten met verse producten en weinig zout keuren. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gochenée voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs hangt af van elementen als de aanbieder, de mate van versheid, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree bestelt u vanaf €6,2.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Hamburger Viergroentenstamppot kan je kopen vanaf €5,05.
 • De daghap voor ouderen als Kalkoenlapje met Provençaalse jus, aardappelpuree, broccoli à la crème bestelt u vanaf €5,8.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Kippensoep, een stukje fruit en voor de volledigheid een French coffee om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Doische voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Groentesoep met balletjes
 • Kippensoep met vermicelli
 • Omelet in champignonsaus
 • Kibbeling met kruidendip
 • Gestoofde lamsschouder

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Gochenée aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Achterhaal eerst wat voor soort kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw voedingspatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk professionele bezorgservices en maak een keuze. Check vooral het aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele maaltijd-verzorgers hanteren een voordelig proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met alle services.

 4. Maaltijden afnemen

  Bevalt het proefpakket? Mooi, dan kan men zonder problemen opnieuw bestellen. Gewoonlijk doet u dat via de telefoon, via een menulijst, of via de iPad. De (warme) maaltijden wordt in de regel thuisbezorgd middels een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met circa 30 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan kunt u meestal kiezen uit 70+ vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is zelf samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel leveranciers hanteren een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Boe­ren­kool­stoof met ei of Runderboomstam met vleesjus, aardappelpuree, tuinbonen tuinkruiden. Handig, want zo zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van om de 4 dagen. Bij vriesvers: om de 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een gewoon goede maaltijd stimuleert een vitaal en energiek lichaam. Elke dag een warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse senioren of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met lactosevrij, glutenvrij, gemalen, zoutarm of wellicht vegetarisch, veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Gochenée. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij een situatie als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit