Maaltijdservice Matagne-La-Grande

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Matagne-La-Grande voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Matagne-La-Grande? Met behulp van onze tool treft u supersnel alle aanbieders in uw regio! Warm geleverd, of een koelvers gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €4,90. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Varkensgehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, sperziebonen of Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. D.m.v. de maaltijddienst in Matagne-La-Grande beschikt u over complete gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieNamen
GemeenteDoische
Waarom bestellen?Eenvoudig aanmelden
Postcode5680
Gemiddelde prijs€6,24
Vaak bestelde maaltijdFoe yong hai

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Matagne-La-Grande

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de buurt van Matagne-La-Grande. We hebben het over interessante bezorgers als Home Cuisine en Aldi. Echter, ook heel lokaal zien we verscheidene instellingen en zorginstellingen. Ieder bedrijf wordt bestempeld door een eigen keuken en voorwaarden. D.m.v. onze tool kunt u dus de leveranciers overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. De keuze maken voor een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo wat aangenamer. Eerst eens proberen? Begin dan met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Is er sprake van menu-voorkeuren als bijv. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Matagne-La-Grande? Er kan meer dan u denkt! Flink wat traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven smaak en vitamines ongedeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • 100% dagvers
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Matagne-La-Grande. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaliter afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheidenebezorgers hebben ook een extra boodschappendienst voor senioren. Zo koop men zonder moeite verse of handige boodschappen als cervelaat en ontbijtspek. Vaak gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Matagne-La-Grande vergelijken

Liefhebber van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Matagne-La-Grande? Of prefereert u de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of heeft u liever een organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn meerdere leveranciers die overeenstemmen met uw wensen en mogelijke diëten. U kunt denken aan Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt of Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree? Onderstaand ontdekt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de gemeente Doische. Onze tip: begin met een proefpakket. Doorgaans kunt u tegen een zeer scherpe prijs de lekkerste bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelenuitproberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Matagne-La-Grande voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief hangt af van aspecten als de leverancier, het soort maaltijd, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Hutsepot Met Rookworst En Spek vindt u vaak al vanaf €4,6.
 • Diepvriesmaaltijd als Kaasburger Met Spinazie En Puree is verkrijgbaar vanaf €4,5.
 • Een daghap aan huis als Runderstoofpotje kunt u al laten bezorgen vanaf €6,15.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Bietensoep, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Vanille/Kersen mousse om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Doische voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Kippensoep met vermicelli
 • Boe­ren­kool­stoof met ei
 • Zalmfilet in mosterdsaus
 • Erwtensoep met rookworst
 • Nasi Indisch rundvlees

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Matagne-La-Grande aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Kijk eerst na welk type thuismaaltijd klopt met uw voedingspatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de meest gekozen leveranciers en bepaal uw voorkeuren. Check vooral het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De bekende dienstverleners stunten met een scherp geprijsd proefpakket. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met goede aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kunt u gelijk opnieuw bestellen. In veel gevallen is dat mogelijk via telefoon, door de menukaart in te vullen, of met de computer. De (warme) maaltijden wordt meestal tot in de keuken geleverd via een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met circa 20 menu’s. In het aanbod van diepvries is het assortiment beperkt tot 100+ blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Neem nou Varkensvlees met appel in saus en Varkensreepjes in champignonsaus, broccoli, bloemkool, wortelmix en aardappelpuree. Hiermee zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van de welbekende bestellijst kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De gerechten worden gewoonlijk door een lokale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. Bij vriesverse maaltijden om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding helpt mee aan uw lichamelijke gezondheid. De warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige ouderen of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om zoutarm, natriumarm, gemalen, glutenvrij of wellicht koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Matagne-La-Grande. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch als u te maken heeft met een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit