Maaltijdservice Romerée

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Romerée voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Romerée? Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker doorzoekt u snel en simpel alle organisaties die aan huis leveren. Warm geleverd, of een diepvries maaltijd die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €5,20. Genieten van Kipstoofpotje, champignonsaus, appelcompôte, patat en Spareribs, aardappelpuree met persillade, andijvie à la crème? Maar is zelf koken geen optie meer? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Middels de maaltijdendienst in Romerée ontvangt u ambachtelijke maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteDoische
RecensieIk kijk er weer naar uit
Postcode5680
Prijs per maaltijd€6,27
Geliefde maaltijdGepaneerdeschnitzel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Romerée

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in en rondom Romerée. Bijvoorbeeld landelijke organisaties als Colruyt en/of Vlotter. Maar ook lokaal bestaan er verscheidene aanbieders en zorginstellingen. Elk bedrijf levert een eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Met behulp van deze website kan u de firma’s eenvoudig tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor een goede aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u speciale voorkeuren zoals bijvoorbeeld eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Romerée? Ook dan bent u welkom! Best veel traiteurs voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. In de volgende stap wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Daardoor blijven vitaminen en mineralen gewaarborgd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Romerée. Vaak toegepast door bijv. senioren die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In de regel afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verschillende firma’s bieden ook een praktische boodschappendienst voor bejaarden. Zo bestelt u probleemloos broodnodige boodschappen als salades of afbak kaas mais broodjes. Dikwijls kosteloos bezorgd door de vaste bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Romerée vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Romerée? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een service die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn relatief veel type aanbieders die overeenstemmen met uw wensen en eetpatroon. U kunt denken aan Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen of Dieet Hamburger Viergroentenstamppot? Via onze vergelijker achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de streek Doische. Bestel eerst eens een proefpakket. Gewoonlijk kunt een voor een lage prijs complete bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelentesten. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken vaak niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Romerée voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door factoren als de aanbieder, het soort maaltijd, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree is beschikbaar vanaf €6,15.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen wordt al bezorgd vanaf €3,65.
 • Een daghap aan huis als Rundvlees met gegrilde groente is er al vanaf €5,8.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Phở, een extra rauwkostsalade en iets lichts zoals Kaas om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Doische voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Bami goreng met rundvlees
 • Kalkoenmedaillons in saus
 • Schnitzel mexico schotel
 • Spinaziestamppot, omelet
 • Heldere vermicellisoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Romerée regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Kijk eerst na wat voor soort opwarmmaaltijd rijmt met uw omstandigheden. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk populaire maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste maaltijdservices hanteren een extra goedkoop proefpakket. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met alle aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men probleemloos opnieuw bestellen. Steeds vaker kan dit telefonisch, via de papieren bestellijst of via de website. Het eten wordt gewoonlijk geleverd door een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met circa 20 gerechten. Als we het hebben over diepvries is er een keus te maken uit 70 – 150 blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke leveranciers komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. ZoalsKipragout met Parijse wortelen en Gekarameliseerde witlof. Handig, want zo ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval u deze besteld heeft. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men eenvoudig – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment wekelijks. Binnen het vriesverse segment 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd is cruciaal voor uw algehele gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige senioren of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Om die reden bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over lactosevrij, zoutarm, glutenvrij, gemalen of veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Romerée. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal in het geval van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en/of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit