Maaltijdservice Soulme

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Soulme voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Soulme? Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be ontdekt u probleemloos alle bezorgers in uw regio! Maaltijden warm bezorgd, of een koelvers gerecht die alleen maar even de microgolf in hoeven: er is veel mogelijk. Nu al voor €4,25 per persoon. Smullen van Witte Pens Met Rodekool En Puree of Gebakken lekkerbekje met vegetarische jus, aardappelpuree, wortelen met doperwten? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Geen probleem! Door middel van de maaltijddienst in Soulme geniet u van gezonde gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteDoische
ReactieModerne hoogwaardige keuken
Postcode5680
Gemiddelde prijs€6,28
Populaire maaltijdSpaghetti met broccoli

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Soulme

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in Soulme. Neem bijv. landelijke aanbieders als Colruyt of Lidl. Echter, ook heel lokaal zien we verscheidene instanties en verswinkels. Elke service hanteert een heel eigen aanbod en procedures rondom bestellen en betaling. D.m.v. maaltijdbutler.be kunt u de organisaties rustig op een rijtje zetten. Het uitzoeken van de best passende verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er bepaalde voorkeuren als bijv. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Soulme? Dat hoeft niet erg te zijn! Flink wat traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. In de volgende stap worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen onaangeroerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse maaltijden
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Maandenlang te bewaren
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Soulme. Ideaal voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. Veelvuldig afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Meerdere organisaties hanteren ook een premium boodschappendienst voor ouderen. In dat geval bestelt men moeiteloos de supermarktartikelen als cake of kaas extra belegen blaarkop. Vaak gratis mee bezorgd op een vast tijdstip.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Soulme vergelijken

Houdt u van een voedzame diepvriesmaaltijd in Soulme? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit diverse bezorgmaaltijden die matchen met uw situatie en mogelijke allergieën. Wat te denken van Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree of Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree? Verderop vergelijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de gemeente Doische. Let ook goed op het proefpakket. Steeds vaker kunnen ouderen via een proefbox gezonde bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder conserveringsmiddelenuitproberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden geleverd door uw eigen bezorger. Er geldt geen doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Soulme voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs voor een gerecht wordt samengesteld door onderdelen als de leverancier, herkomst ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,95.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij bestelt u vanaf €5,5.
 • Een warme daghap voor senioren als Macaroni is beschikbaar vanaf €5,55.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Linzensoep, een stukje fruit en een toetje als Mokka ijs om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Doische voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Boe­ren­kool­stoof met ei
 • Kippenvlees in kerriesaus
 • Broccoli rollade schotel
 • Risotto, bospaddestoelen
 • Gebonden rundvleessoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Soulme bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Onderzoek allereerst welk type opwarmmaaltijd past bij uw situatie. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de populaire maaltijddiensten en selecteer er een. Kijk goed na de voedingswaarden, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote maaltijd-verzorgers hebben een voordelig proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met voordelige aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kunt u eenvoudignieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen is dat mogelijk via de telefoon, via een menulijst, of online. De maaltijden voor thuis worden niet zelden thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met gemiddeld 25 menu’s. Binnen het diepvries-segment is er een keus te maken uit 90+ blijvende gerechten. Bij tafeltje dekje gebruikt men één maaltijd per dag. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer leveranciers gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Zoals bijv. Kipfilet met vleesjus, aardappelpuree, snijbonen of Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien u deze besteld heeft. Middels de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De microgolf-maaltijden worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden elke week. Binnen het vriesverse segment 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Verse voeding vormt het fundament van uw algehele gesteldheid. Een dagverse warme schotel is heel belangrijk. Veel ouderen of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis bezorgd. We hebben het over glutenvrij, natriumarm, gemalen, lactosevrij of juist eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Soulme. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden wanneer er sprake is van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit