Maaltijdservice Vaucelles

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vaucelles voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Vaucelles? Aan de hand van onze tool bekijkt u overzichtelijk alle firma’s die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of een kant-en-klaar maaltijd die nog even in de microgolf moeten: u maakt zelf de keuze. Dit kan al vanaf €4,50 per gerecht. Smullen van Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree of Runderhamburger, uienjus, witlof, gekookte aardappelen? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er is een oplossing! D.m.v. de maaltijddienst in Vaucelles krijgt u verse gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieNamen
GemeenteDoische
BeoordelingVele tevreden klanten
Postcode5680
Gemiddelde kosten€6,29
Meest gekozen maaltijdPastaschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Vaucelles

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Vaucelles. Bijvoorbeeld populaire partijen als Home Cuisine en Vlotter. Maar ook op regionaal niveau zijn er interessante aanbieders en speciale eetpunten. Iedere leverancier heeft weer een heel eigen keuken en voorwaarden. Door middel van deze website kunt u de bezorgers op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u bepaalde wensen zoals bijv. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Vaucelles? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Nogal wat traiteurs voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met 100% verse ingrediënten. Later worden ze gekoeld naar onder 5⁰C. Met deze techniek blijven smaak en voedingswaarden beschermd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • Maandenlang te bewaren
 • Eenvoudig op te warmen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vaucelles. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Meerdere firma’s hebben ook een praktische boodschappendienst voor ouderen. Hiermee krijgt u direct de boodschappen zoals brood of boterhamworst. Normaal gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Vaucelles vergelijken

Incidenteel eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Vaucelles? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse thuismaaltijden? Of houdt u juist van een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit relatief veel opwarmmaaltijden die aansluiten bij uw voorkeuren en mogelijke allergieën. Neem nu Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel of Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree? Verderop ontdekt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de gemeente Doische. Overweeg ook altijd het proefpakket. Vaak kunnen ouderen via een proefbox voedzame bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig koolhydraten beoordelen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vaucelles voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd heeft te maken met onderdelen als de aanbieder, het soort maaltijd, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree is er al voor €4,95.
 • Diepvriesmaaltijd als Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen vindt u vaak al vanaf €3,9.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Filetlapje met jus, witlof a la crème en aardappelpuree wordt al bezorgd vanaf €7,25.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Uiensoep, een lekker bijgerecht en niet te vergeten een toetje als Aardbeien ijs als afsluiter. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan men ondersteuning aanvragen via uw gemeente Doische voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Macaronischotel bolognese
 • Kipstukjes in mosterdsaus
 • Volkoren macaronischotel
 • Cordon Bleu met groenten
 • Asperge beenham schotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Vaucelles regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst wat voor categorie thuismaaltijd in lijn is met uw eisen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de professionele leveranciers en bekijk de beschikbaarheid. Let met name op het soort gerechten, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste maaltijdservices werken met een voordelig proefpakket. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bekende maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men gemakkelijkeen nieuwe bestelling plaatsen. Steeds vaker doet u dit via de telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De thuismaaltijden worden doorgaans bezorgd middels een vertrouwde bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ongeveer 20 gerechten. Als we het hebben over diepvries is het assortiment beperkt tot 70+ vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers werken met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Vegetarische balletjes arrabiatasaus. Bladspinazie. Tortelloni of Rundergehaktballetjes satésaus, taugé-kool-paprikamix en nasi goreng. Hiermee zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de levering?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Koelvers: 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse gerechten maandelijks.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Gezond en vers eten heeft invloed op uw algehele gesteldheid. Een dagverse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse ouderen of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het betreft gemalen, zoutarm, lactosevrij, natriumarm of wellicht koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Vaucelles. Heeft u moeite met de financiën? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect bij bijvoorbeeld een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen & slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit