Maaltijdservice Vodelée

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vodelée voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Vodelée? Middels deze pagina doorzoekt u snel en simpel alle bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Warme gerechten, of vriesverse gerechten die u zelf moet opwarmen: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €4,70 per maal. Flink uitpakken met Witte rijst en Wrap kip madras? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Via de maaltijddienst in Vodelée beschikt u over gezonde gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteDoische
Waarom bestellen?Honderden tevreden klanten
Postcode5680
Prijs per gerecht€6,3
Maaltijd-topperGepaneerde schnitzel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Vodelée

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de buurt van Vodelée. Bijvoorbeeld belangrijke aanbieders als Vlotter of Traiteur Goossens. Maar ook in de buurt zijn er interessante partijen en verswinkels. Elke aanbieder heeft weer zijn eigen keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker kunt u dus de organisaties gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er specifieke wensen als bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Vodelée? Dat hoeft niet erg te zijn! Erg veel cateraars en traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak in topconditie. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Porties ruim voldoende
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vodelée. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Doorgaans georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende aanbieders voorzien in een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Zo haalt men direct broodnodige boodschappen als kaas extra belegen montbeliarde en koffiepads. Normaliter gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Vodelée vergelijken

Incidenteel eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Vodelée? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of heeft u liever een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden talloze leveranciers die matchen met uw wensenlijstje en mogelijke allergieën. Wat dacht u van Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten en Hutsepot Met Rookworst En Spek? Via onze vergelijker vergelijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Doische. Bekijk goed het proefpakket. Doorgaans kan men voor aantrekkelijke prijzen de lekkerste bereide gerechten met verse producten en weinig zout keuren. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vodelée voor ouderen zijn erg wisselend. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met o.a. de maaltijdservice, het totale assortiment, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Rundstong Madeirasaus Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €6,35.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen is er al voor €4,9.
 • Een warme daghap voor senioren als Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree kan je kopen vanaf €6,25.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Kreeftensoep, een extra salade en iets lichts zoals Aardbeien ijs na. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Doische voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Ajam pangang, bami goreng
 • Visstukjes in kruidensaus
 • Schnitzel champignonsaus
 • Grootmoeders kippannetje
 • Kip kantonees, rijstmix

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Vodelée aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Stel eerst vast wat voor soort seniorenmaaltijd past bij uw leefpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de meest gekozen bezorgdiensten en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote dienstverleners bieden een zeer betaalbaar proefpakket. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met voordelige services.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? Zo ja, dan kunt u probleemloos een nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker kan dit door te bellen, met behulp van de menulijst, of met de tablet. De (warme) maaltijden wordt standaard bezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met grofweg 25 gerechten. Als we het hebben over diepvries hebt u de keuze uit 70 – 150 blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje gebruikt men één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is vers op maat een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, steeds meer services bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Linzensoep met bleekselderij of Zalm in roomsaus. Zo zijn er voor alle bejaarden kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De verse maaltijden worden normaliter door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van 2 wekelijks. In het geval van vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een goede maaltijd draagt bij aan uw algehele gesteldheid. Elke dag een warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan glutenvrij, gemalen, zoutarm, natriumarm en niet te vergeten veganistisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Vodelée. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als er iets speelt als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit