Maaltijdservice Hainin

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hainin voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Hainin? Door middel van maaltijdbutler.be vindt u supersnel alle firma’s die maaltijden thuisbezorgen. Warme gerechten, of diepvriesmaaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €4,10 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Slavink met champignonroomsaus, sperziebonen en gele rijst en Kreeftensoep? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijddienst in Hainin geniet u van heerlijke gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteHensies
ReactieOok dieetmaaltijden
Postcode7350
Gemiddelde menuprijs€6,41
Nummer 1-maaltijdBabi ketjap, mihoen goreng

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Hainin

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Hainin. Neem bijv. belangrijke bezorgers als Home Cuisine en/of Meal-Story. Ook in de gemeente zelf ontstaan er tal van instellingen en wijkrestaurants. Elke leverancier hanteert een eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Met behulp van maaltijdbutler.be kan u daardoor de bezorgdiensten gemakkelijk naast elkaar bekijken. Uitkomen bij een goede verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Bestaan er speciale voorkeuren als kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Hainin? Ook dan bent u welkom! Opvallend veel traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd verse producten. Daarna worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden gegarandeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hainin. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaal verzorgd door een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal services hebben ook een bruikbare boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Daarmee koop u direct broodnodige boodschappen als afwasmiddel of abrikozenjam. Doorgaans zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Hainin vergelijken

Zoekt u een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Hainin? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een instelling gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn relatief veel thuismaaltijden die matchen met uw voorkeuren en diëten/allergieën. Denk maar aan Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin of Rundstong Madeirasaus Puree? Aan de hand van deze website bekijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de omgeving Hensies. Bekijk goed het proefpakket. Vaak kunt een voor een lage prijs smaakvolle bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig zout uitproberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hainin voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief komt tot stand door o.a. de maaltijdservice, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool is er al voor €5,1.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij bestelt u vanaf €4,25.
 • Een warme dagschotel als Vleeskroketten, appelcompote, pommes mignonettes kunt u al bestellen vanaf €6,15.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Burgersoep, een stukje fruit en iets fris zoals Hemelse modder als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Hensies voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Slavink in jus
 • Doperwtensoep
 • Broccolisoep
 • Witte rijst
 • Vissoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hainin aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Check als eerst welk type maaltijdservice rijmt met uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk aangesloten maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Let met name op het aanbod, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende maaltijdservices stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele maaltijdservices.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men dagelijks een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen kan dit door te bellen, door gerechten in te vullen, of via de iPad. Het eten wordt gemiddeld genomen aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment met ruwweg 15 gerechten. Bij diepvries kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke services komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Gehaktbal in jus, broccoli bloemkoolmix en gekookte aardappelen of Kabeljauw in kruidensaus. Hierdoor zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De seniorenmaaltijden worden meestal door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. In het geval van koelvers: 1 of 2 keer per week. In het geval van vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme schotel is essentieel. Diverse ouderen of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Denk aan zoutarm, gemalen, lactosevrij, natriumarm en ook veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Hainin. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig bij coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit