Maaltijdservice Dour

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Dour voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Dour? Door middel van www.maaltijdbutler.be achterhaalt u supersnel alle bezorgers die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of koelverse gerechten die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €4,50 per persoon. Genieten van Gemengde groenteschotel of Drumsticks met vleesjus, witte rijst, sperziebonen? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is gelukkig een alternatief. Geholpen door de maaltijddienst in Dour smult u weer van voedzame gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieHenegouwen
GemeenteDour
RecensieSmaak valt niet tegen
Postcode7370
Prijs per maaltijd€5,46
Vaak bestelde maaltijdVisstukjes in kruidensaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Dour

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de omgeving van Dour. Denk dan aan belangrijke aanbieders als Colruyt en Smartmat. Ook binnen de gemeente zijn er interessante aanbieders en restaurants. Elke aanbieder wordt gekenmerkt door een “eigen” productaanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. D.m.v. onze vergelijker kunt u de leveranciers probleemloos naast elkaar zetten. Het selecteren van een relevante maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u speciale voorkeuren zoals bijv. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Dour? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Best veel traiteurs in België kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak ongeschonden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Vers van het land
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen hoef je niet te doen.

 • Maandenlang te bewaren
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Dour. Ideaal voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. In veel gevallen op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende organisaties beschikken over een praktische boodschappendienst voor ouderen. Op die manier bestelt u gelijk belangrijke boodschappen als halfvolle melk en abrikozenjam. Normaal kosteloos afgeleverd tot in de keuken.

 • Direct alles in huis
 • Alles aan huis bezorgd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Dour vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Dour? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er is de keuze uit velerlei bezorgmaaltijden die voldoen aan uw gesteldheid en diëten/allergieën. Wat te denken van Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes of Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli? Aan de hand van deze website achterhaalt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Dour. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. In veel gevallen kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling uitstekende bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder ongezonde toevoegingen testen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Dour voor ouderen fluctueren ontzettend. Het tarief voor een maaltijd hangt af van aspecten als de leverancier, het totale assortiment, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen is er al voor €4,65.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree is verkrijgbaar vanaf €5,3.
 • De daghap voor ouderen als Boerengehaktschotel met aardappelpuree-bieslook bestelt u vanaf €6,55.
De gerechten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Dopewtensoep, iets te drinken en iets fris zoals Clafoutis om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Dour voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Spinazie à la crème met champignons
 • Kip in kerriesaus, doperwten, rijst
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Penne pesto, kip, groene groenten
 • Wisselmenu Asperge Brabanconne

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Dour bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Achterhaal eerst welk soort opwarmmaaltijd in overeenkomst is met uw situatie. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk professionele maaltijd-bedrijven en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst het assortiment, keuze in bezorgdagen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de dienstverleners verstrekken een zeer betaalbaar proefpakket. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met aantrekkelijke dienstverleners.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kunt u snel en simpel nog een bestelling doen. Dikwijls doet u dat via telefoon, door gerechten in te vullen, of via internet. De bezorgmaaltijden worden meestal geleverd door een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst van zo’n 20 menu’s. Binnen het diepvries-segment is er een keus te maken uit 70 – 150 blijvende gerechten. Rondom tafeltje dekje is er vaak één maaltijd per dag. Soms is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Denk aan Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus of Hutsepot Met Rookworst En Spek. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van de standaard bestellijst kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden normaliter door een regionale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Bij vriesvers is dat om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Gezond en vers eten helpt mee aan uw energie en levenslust. Elke dag een warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierdoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. We hebben het over glutenvrij, zoutarm, gemalen, natriumarm of misschien eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch, vegetarisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Dour. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij een situatie als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente