Maaltijdservice Montroeul-Sur-Haine

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Montroeul-Sur-Haine voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Montroeul-Sur-Haine? Met behulp van onze tool achterhaalt u eenvoudig alle organisaties in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of een diepvries maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €4,65. Aan tafel voor Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree of Kip, uiensaus, appelmoes, gebakken aardappelen? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? U kunt gelukkig lekker blijven eten. D.m.v. de maaltijddienst in Montroeul-Sur-Haine profiteert u van ambachtelijke maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteHensies
Waarom bestellen?Weinig tot geen zout
Postcode7350
Gemiddelde menuprijs€6,42
Vaak bestelde maaltijdKip piri piri, pilav rijst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Montroeul-Sur-Haine

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die actief zijn in Montroeul-Sur-Haine. U kunt denken aan landelijke bezorgers als Colruyt en/of 0. Ook in deze plaats zelf ontstaan er uitstekende initiatieven en vrijwilligersorganisaties. Iedere leverancier hanteert een eigen productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door onze vergelijker kunt u derhalve de leveranciers eenvoudig op een rijtje zetten. Het uitkiezen van de best passende verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook een beetje makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Start eens met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er menu-voorkeuren als bijvoorbeeld gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Montroeul-Sur-Haine? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Steeds meer traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend worden de ingrediënten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven structuur en smaak onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Maximale versheid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Vitamines en mineralen blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Montroeul-Sur-Haine. Perfect voor bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheidenefirma’s hebben ook een handige boodschappendienst voor bejaarden. Zodoende haalt men probleemloos de supermarktartikelen als honing of chocopasta. Dikwijls gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Direct alles in huis
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Montroeul-Sur-Haine vergelijken

Houdt u van een handige diepvriesmaaltijd in Montroeul-Sur-Haine? Of heeft u liever vers bereidde koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn een groot aantal opwarmmaaltijden die aansluiten bij uw gesteldheid en diëten/allergieën. Neem nu Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie of Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree? Onderstaand achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de omgeving Hensies. Bekijk goed het proefpakket. Doorgaans kunt een voor een lage prijs smaakvolle bereide gerechten met veel groenten en weinig koolhydraten proberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Montroeul-Sur-Haine voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met aspecten als de aanbieder, herkomst ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree vindt u vaak al vanaf €6,05.
 • Vriesverse maaltijd als Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix kan je kopen vanaf €3,65.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Kick Through Spaghetti is er al vanaf €7,35.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Kokos-bonensoep, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Advokaat ijs achteraf. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Hensies voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Beste bereide maaltijden

 • Omelet in saus
 • Kaaskroketjes
 • Appelcompote
 • Groentesoep
 • Macaroni

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Montroeul-Sur-Haine regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Stel eerst vast wat voor soort seniorenmaaltijd rijmt met uw wensenlijstje. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de meest gekozen maaltijdservices en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name het soort gerechten, de bestel en bezorgopties, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele leveranciers geven een spotgoedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met alle maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kan men supersnel weer nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders kan dit door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of online. De maaltijden voor senioren worden vaak bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met gemiddeld 25 gerechten. Bij diepvries is er een keus te maken uit 90+ blijvende menu’s. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is zelf mixen en combineren ook een optie.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle services werken met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Spinaziestamppot en Zalmfilet, dillesaus, spinazie/erwten mix, aardappelpuree peterselie-bieslook. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er geleverd?

De opwarmmaaltijden worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Koelvers: 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers: om de 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met voldoende groenten stimuleert uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel bejaarden of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld natriumarm, glutenvrij, zoutarm, gemalen of wellicht koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Montroeul-Sur-Haine. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als u te maken heeft met glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit