Maaltijdservice Duffel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Duffel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Duffel? Middels deze website doorzoekt u eenvoudig alle aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Warme gerechten, of diepvriesmaaltijden die nog even in de microgolf moeten: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €3,85 per gerecht. Ouderwets genieten van Rundermedaillons met béarnaisesaus, gemengde groenten en aardappelpuree of Macaroni met ham, kaas en tomatensaus? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Door de maaltijdendienst in Duffel beschikt u over smaakvolle maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieAntwerpen
GemeenteDuffel
RecensieMet aandacht bereid
Postcode2570
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,16
Vaak gekozen maaltijdVarkensvlees in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Duffel

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de regio van Duffel. Denk dan aan grote firma’s als HelloFresh en/of Prego. Maar ook op regionaal niveau zijn er allerlei instanties en verswinkels. Elke organisatie hanteert zijn eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Met behulp van onze vergelijker kunt u dus de bezorgdiensten probleemloos vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er dieetwensen als veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Duffel? Er kan meer dan u denkt! Best veel traiteurs voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden gegarandeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd volledig vers
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Duffel. Een goede vervanger voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! Meestal geregeld via een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Veel leveranciers faciliteren daarnaast een praktische boodschappendienst voor chronisch zieken. Hiermee koop men probleemloos nuttige boodschappen zoals sinaasappels of afwasmiddel. Doorgaans kosteloos bezorgd door de vaste bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Duffel vergelijken

Af en toe profiteren van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Duffel? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een service die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden vele leveranciers die in lijn zijn met uw omstandigheden en eventuele dieet. Wat te denken van Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen of Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel? Op deze pagina ziet u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Duffel. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Meestal kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling complete bereide gerechten met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Duffel voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht wordt samengesteld door o.a. de maaltijdservice, de grootte van de keuken, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli vindt u vaak al vanaf €5,1.
 • Diepvriesmaaltijd als Kervelsoep is er al voor €4,55.
 • De daghap voor ouderen als Asperge à la crème. Aardappelschijfjes met peterselie is er al vanaf €6,1.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Kippensoep, een lekker bijgerecht en iets lichts zoals Aardbeien ijs als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan ondersteuning aanvragen via uw gemeente Duffel voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Broccoli kaassaus
 • Babi ketjap, bami
 • Zuurkoolstamppot
 • Zalm in roomsaus
 • Burpee Chicken

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Duffel aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Kijk eerst na welk soort kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk beschikbare leveranciers en geef de voorkeur door. Controleer goed de voedingswaarden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De meeste maaltijdservices werken met een extra goedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met geschikte leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kan men zonder moeite weer nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker kan dit via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of met de computer. Uw bestelling wordt standaard geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart met om en nabij de 30 menu’s. Spreken we over diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 90+ blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf uw menu samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Kipfilet met kippenjus, rodekool met appeltjes en aardappelpuree en Lekkerbekje, doperwten,wortelen, gebakken aardappelen. Hiermee zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw leverancier.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden voor ouderen worden normaliter door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week bezorgd. In het geval van koelvers: 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse maaltijden 1 of 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Gezond en vers eten bevordert uw energie en levenslust. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse bejaarden of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan lactosevrij, glutenvrij, gemalen, natriumarm of misschien vegetarisch, veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Duffel. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij bijvoorbeeld een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit