Maaltijdservice Hove

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hove voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Hove? Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be vindt u overzichtelijk alle bedrijven die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of kant-en-klaar maaltijden die nog even in de microgolf moeten: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €4,65 per gerecht. Aan tafel voor Spinazie à la crème met champignons of Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Via de maaltijddienst in Hove profiteert u van voedzame maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieAntwerpen
GemeenteHove
Waarom bestellen?Aandacht en ambacht
Postcode2540
Gemiddelde menuprijs€6,12
Geliefde maaltijdVarkensvlees met appel in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Hove

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die actief zijn in Hove. We hebben het over veel gekozen organisaties als Colruyt en/of 0. Ook in deze plaats zelf ontstaan er uitstekende partijen en wijkrestaurants. Elke optie biedt zijn eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. D.m.v. www.maaltijdbutler.be kan u de organisaties snel en makkelijk op een rijtje zetten. Een keuze maken voor een solide dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat aangenamer. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er dieetwensen als o.a. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Hove? Geen probleem! Steeds meer traiteurs voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Hierna wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door deze handeling blijven structuur en smaak ongedeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Ambachtelijk bereid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hove. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Vaak georganiseerd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Een aantal aanbieders faciliteren daarnaast een praktische boodschappendienst voor chronisch zieken. Hiermee koop men snel de supermarktartikelen als koffiekoeken en afbak pistolet meergranen. Normaliter zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Hove vergelijken

Zoekt u een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Hove? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse maaltijden? Of prefereert u een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden vele seniorenmaaltijden die overeenstemmen met uw voorkeuren en diëten/allergieën. Neem nu Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen of Dieet Hamburger Witloof Aardappelen? Aan de hand van deze website ontdekt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Hove. Bestel eerst eens een proefpakket. Steeds vaker kunt een voor een lage prijs ambachtelijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hove voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van onderdelen als het bedrijf, de mate van versheid, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €6,05.
 • Een vriesverse maaltijd als Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree kan je kopen vanaf €5,5.
 • De daghap voor ouderen als Vegetarische omelet, gekookte aardappelen, sperziebonen kan je kopen vanaf €7,2.
De gerechten kan men aanvullen met onder andere Minosoep, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Vanille mousse om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Hove voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Rundvlees in saus
 • Heldere uiensoep
 • Gestoofde wortel
 • Wrap kip madras
 • Doperwtenpuree

Plaatsen in de buurt


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hove regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Stel eerst vast welke vorm van een seniorenmaaltijd klopt met uw eisen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de populaire maaltijddiensten en maak een keuze. Let met name op het maaltijd-aanbod, de bestel en bezorgopties, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de leveranciers hanteren een scherp geprijsd proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u op een prettige manier kennismaken met bekende aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kan men eenvoudignog een bestelling doen. In veel gevallen kan dat door even te bellen, door gerechten in te vullen, of met de computer. De maaltijden voor thuis worden dikwijls geleverd door een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met ruwweg 30 menu’s. Bij diepvries is het assortiment beperkt tot 75 – 125 vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel aanbieders hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Kip naar oma’s recept, gebakken aardappelen of Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli. Hiermee krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd wanneer u deze besteld heeft. Door het invullen van de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden worden in de regel door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers spreken we van elke week. Bij vriesvers spreken we van 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten is cruciaal voor uw energie en levenslust. De warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daarom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over gemalen, natriumarm, zoutarm, lactosevrij of misschien vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Hove. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden in het geval van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit