Maaltijdservice Lint

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lint voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Lint? Middels maaltijdbutler.be treft u overzichtelijk alle organisaties in de buurt! Een warme maaltijdvoorziening, of opwarmmaaltijden die nog even in de microgolf moeten: u bepaalt het helemaal zelf. Dit kan al vanaf €4,85 p.p. Ouderwets genieten van Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel of Runderlever in saus? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijddienst in Lint beschikt u over heerlijke maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieAntwerpen
GemeenteLint
BeoordelingMet dieetmaaltijden
Postcode2547
Prijs per gerecht€6,13
Meest gekozen maaltijdKip in roomsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Lint

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Lint. We hebben het over interessante bedrijven als Traiteur Goossens of Foodbag. Maar ook in de buurt zien we verschillende instanties en sociale voorzieningen. Elke aanbieder levert zijn eigen type maaltijd en voorwaarden. Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be kan u de leveranciers gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van een goede verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er voorkeuren als lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Lint? Er is een oplossing! Best veel traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. Later worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven vitaminen en mineralen gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lint. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaal afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verscheideneservices beschikken over een extra boodschappendienst voor ouderen. Op die manier koop men direct nuttige boodschappen zoals brood of desem naturel. Veelal zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Lint vergelijken

Incidenteel eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Lint? Of prefereert u de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn vele type aanbieders die rijmen met uw omstandigheden en eetpatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen of Macaroni Ham Kaassaus? Aan de hand van deze website treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Lint. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Meestal is er een proef-mogelijkheid. U kan voedzame bereide gerechten met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lint voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door elementen als het bedrijf, het productieproces, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €6,2.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Boereworst Met Wortelstamppot is beschikbaar vanaf €5,15.
 • Een warme dagschotel als Kip in zoetzure saus is beschikbaar vanaf €7,1.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Kippensoep, een stukje fruit en iets fris zoals Aardbeien ijs na. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Lint voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Champignon omelet
 • Lasagna bolognese
 • Knoflookgarnalen
 • Forel met venkel
 • Aardappelrösti

Plaatsen in de buurt


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lint bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Stel eerst vast welk type bezorgmaaltijd matcht met uw situatie. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk beschikbare maaltijdvoorzieningen en maak een keuze. Let goed op de versheid van ingrediënten, keuze in bezorgdagen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  De bekende services hebben een scherp geprijsd proefpakket. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met geschikte aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kan men gemakkelijkeen nieuwe bestelling doorgeven. Meestal kan dat per telefoon, via een menulijst, of met de tablet. De maaltijden worden doorgaans aan huis gebracht via een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden krijgt u meestal te maken met een bestellijst met pakweg 15 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan hebt u de keuze uit 70+ vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje krijgt men een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf uw bord samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel aanbieders komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsHalskarbonade met mosterdjus, rode bieten en gekookte aardappelen of Speklapje met vleesjus, stamppot andijvie. Daardoor zijn er voor alle ouderen thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd nadat u deze besteld heeft. Met behulp van de menulijsten kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden normaliter door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment 1 of 2 keer per week. Binnen het vriesverse segment 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een gewoon goede maaltijd heeft invloed op uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is heel belangrijk. Veel bejaarden of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met zoutarm, natriumarm, gemalen, glutenvrij en niet te vergeten vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Lint. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een situatie als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit