Maaltijdservice Wéris

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wéris voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Wéris? Geholpen door onze tool vergelijkt u gemakkelijk alle bezorgers die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of microgolf-maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €4,30 p.p. Smullen van Groente-kaasschijf in pestosaus. Ratatouille. Mini krieltjes paprika-tijm en Pannenkoekenschotel? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijddienst in Wéris beschikt u over heerlijke gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteDurbuy
Waarom bestellen?Geen vaste verplichtingen
Postcode6940
Prijs per gerecht€5,73
Meest gekozen maaltijdAppelcompote met vanille

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Wéris

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Wéris. Bijvoorbeeld veel gekozen aanbieders als Vlotter of Viangro. Ook binnen de gemeente ontstaan er tal van aanbieders en verswinkels. Iedere aanbieder hanteert een heel eigen assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker kan u de firma’s overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij een goede verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde wensen zoals vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Wéris? Er is gelukkig een alternatief. Erg veel traiteurs in België zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Hierna worden ze gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak optimaal behouden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd volledig vers
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen is dus niet noodzakelijk.

 • Lang houdbaar
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wéris. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaliter op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verschillende firma’s beschikken over een extra boodschappendienst voor senioren. Hierdoor koop u gelijk verse of handige boodschappen als cake en krentenbrood. Gewoonlijk kosteloos bezorgd wanneer u dat wil.

 • Direct alles in huis
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Wéris vergelijken

Af en toe profiteren van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Wéris? Of prefereert u vers bereidde koelverse maaltijden? Of houdt u juist van een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit veel verschillende opwarmmaaltijden die passen bij uw uw situatie en diëten/allergieën. Wat dacht u van Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin of Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie? Hieronder ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de regio Durbuy. Bestel eerst eens een proefpakket. Gewoonlijk kunt een voor een lage prijs de lekkerste bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt geen doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wéris voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die u betaalt hangt af van zaken als de leverancier, het type gerecht en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst bestelt u vanaf €5,8.
 • Diepvriesmaaltijd als Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree wordt al bezorgd vanaf €5,2.
 • Een warme dagschotel als Twentse gehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, rode kool met appel kunt u al laten bezorgen vanaf €6.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Ramen, een gezonde salade en iets lichts zoals Slagroom na. Heeft u een laag inkomen? In sommige gevallen kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Durbuy voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Penne pesto, kip, groene groenten
 • Bloemkool met rundvlees schotel
 • Wisselmenu Asperge Brabanconne
 • Vegetarische lasagna, spinazie
 • Stamppot rode kool met hachee

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wéris regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Bedenk eerst wat voor categorie ouderenmaaltijd aansluit op uw eisen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de professionele maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name het aanbod, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de maaltijdservices hanteren een spotgoedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met aantrekkelijke leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kunt u gemakkelijkeen nieuwe bestelling doorgeven. Vaak kan dit door te bellen, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. De thuismaaltijden worden niet zelden geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met gemiddeld 25 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan kan men kiezen uit 90+ blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje treft men een daghap, zonder keuze. Soms is zelf uw menu samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdservices gebruiken een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als bijv. Vegetarische roerbakstukjes of Stamppot boerenkool met worst. Op die manier zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Hoe werkt de bezorging?

De gerechten worden in algemene zin door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden om de 4 dagen. In het geval van vriesvers: om de 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met verse ingrediënten stimuleert uw energie en levenslust. Een warme schotel in de avond is daarbij een voorwaarde. Veel ouderen of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daarom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft glutenvrij, natriumarm, zoutarm, lactosevrij en ook veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Wéris. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect wanneer er sprake is van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat als slikken & kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit