Maaltijdservice Bomal-Sur-Ourthe

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bomal-Sur-Ourthe voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Bomal-Sur-Ourthe? Door middel van deze pagina vindt u supersnel alle services die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een opwarmmaaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €4,00 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Sucade Hollandaise of Speklapje in jus? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is een oplossing! Geholpen door de maaltijddienst in Bomal-Sur-Ourthe profiteert u van voedzame gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteDurbuy
RecensiePersoonlijke bezorgdienst
Postcode6941
Gemiddelde menuprijs€5,75
Geliefde maaltijdKip kerrie ananas schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Bomal-Sur-Ourthe

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die bezorgen in Bomal-Sur-Ourthe. U kunt denken aan veel gekozen firma’s als Yumbel en/of Delhaize. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij verschillende instellingen en vrijwilligersorganisaties. Elke organisatie heeft zo een heel eigen manier van bereiding en voorwaarden. Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker kunt u dus de services snel en makkelijk op een rijtje zetten. Het uitkiezen van een solide verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met maaltijdvoorkeuren zoals onder andere veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Bomal-Sur-Ourthe? Dat is niet erg! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor bejaarden houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Hierna worden deze maaltijden gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Hierdoor blijven voedingswaarden in topconditie. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is dus niet noodzakelijk.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Kleine en grote porties
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bomal-Sur-Ourthe. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. Meestal gedaan door een lokale zorginstelling.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Veel bezorgers bieden ook een extra boodschappendienst voor chronisch zieken. Zodoende bestelt men snel de supermarktartikelen als desembrood rogge of kruidenkaas. Niet zelden gratis afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Bomal-Sur-Ourthe vergelijken

Af en toe profiteren van een voedzame diepvriesmaaltijd in Bomal-Sur-Ourthe? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden vele opwarmmaaltijden die rijmen met uw omstandigheden en mogelijke diëten. Genieten van de lekkerste gerechten als Spaghetti Bolognese Kaas of Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees? Op maaltijdbutler.be ontdekt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Durbuy. Overweeg ook altijd het proefpakket. In veel gevallen kunt u tegen een zeer scherpe prijs gezonde bereide gerechten met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bomal-Sur-Ourthe voor ouderen lopen zeer uiteen. Het uiteindelijke tarief komt tot stand door bijvoorbeeld het bedrijf, de grootte van de keuken, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Gentse Waterzooi bestelt u vanaf €5,05.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Macaroni Ham Kaassaus kan je kopen vanaf €4,05.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Rundersaucijs met jus, spinazie en gekookte aardappelen is er al vanaf €6,95.
De gerechten kan uitgebreid worden. Bestel ook Aardappelsoep, een extra salade en voor de volledigheid een Chocolademousse om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan u hulp aanvragen bij de gemeente Durbuy voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Stamppot Boerenkool met rookworst
 • Rookworst met stamppot zuurkool
 • Hete Bliksem met een speklapje
 • Rundvlees met gegrilde groente
 • Couscous, kip, mergueze worst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bomal-Sur-Ourthe regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Check als eerst wat voor type thuismaaltijd in overeenkomst is met uw omstandigheden. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk professionele bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Controleer goed het aanbod, keuze in bezorgdagen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  De grote maaltijdservices geven een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met alle maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kan men direct nog een bestelling doen. Dikwijls doet u dat door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. De maaltijden voor senioren worden in algemene zin geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ruwweg 25 gerechten. Binnen het diepvries-segment kan men kiezen uit 70 – 150 blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf uw bord samenstellen ook een optie.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdservices voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Kibbeling met ravigottesaus. Mexicomix. Gebakken krielaardappeltjes of Lamscurry met sperziebonen, pilav rijst. Zodoende ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen als u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden in de regel door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse assortiment wekelijks. Bij vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een goede maaltijd bevordert uw energie en levenslust. Een warme schotel in de avond is heel belangrijk. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Mede daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft zoutarm, gemalen, natriumarm, glutenvrij en ook eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Bomal-Sur-Ourthe. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst in het geval van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en/of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit