Maaltijdservice Bende

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bende voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Bende? D.m.v. maaltijdbutler.be ontdekt u probleemloos alle leveranciers die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of dagverse gerechten die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: de mogelijkheden zijn enorm. Te bestellen vanaf €5,20 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Spaghettischotel bolognese of Spinaziestamppot, omelet? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in Bende krijgt u heerlijke maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteDurbuy
Waarom bestellen?Geen abonnement
Postcode6941
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,74
Vaak bestelde maaltijdSpaghetti Bolognese, kaas

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Bende

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de buurt van Bende. Bijvoorbeeld grote leveranciers als Dienstenthuis.be of Viangro. Maar ook op regionaal niveau zien we prima instanties en vrijwilligersorganisaties. Iedere partij levert een heel eigen productaanbod en bestelvoorwaarden. Aan de hand van deze pagina kunt u derhalve de bedrijven snel en makkelijk naast elkaar zetten. Uitkomen bij een geschikte verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij op die manier wat aangenamer. Moeite met kiezen? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde voorkeuren als o.a. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Bende? Ook dan bent u welkom! Best veel traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven voedingswaarden gegarandeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bende. Een redding voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaliter op touw gezet door een lokale zorginstelling.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Een aantal services beschikken over een praktische boodschappendienst voor ouderen. In dat geval bestelt u gelijk nuttige boodschappen zoals eieren of huishoudelijke artikelen. In de regel zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Bende vergelijken

Zoekt u een complete diepvriesmaaltijd in Bende? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden vele bezorgmaaltijden die rijmen met uw omstandigheden en eventuele voedingsvoorschrift. Wat te denken van Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool of Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree? Onderstaand achterhaalt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Durbuy. Let ook goed op het proefpakket. Vaak kunt een voor een lage prijs voedzame bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bende voor ouderen variëren nogal. De prijs hangt namelijk af van factoren als de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel is er al voor €5,55.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn bestelt u vanaf €3,55.
 • Een warme daghap voor senioren als Minestronesoep kunt u al bestellen vanaf €6,15.
De gerechten is niet het enigste: Wat te denken van Avocadosoep, een stukje fruit en iets lichts zoals Patbingsu om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Durbuy voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Maaltijdsalade met kip en avocado
 • Wisselmenu Aspergesoep met zalm
 • Asperge beenhamschotel met kip
 • Varkenslapje in champignonsaus
 • Spaghetti, tonijn, kappertjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bende bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Stel eerst vast wat voor type ouderenmaaltijd rijmt met uw wensenlijstje. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de meest gekozen maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Let met name op het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  De bekende services geven een extra goedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met bekende maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kunt u probleemloos een nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk kan dit via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of via de website. Het eten wordt in algemene zin thuisbezorgd middels een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er vaak een menulijst met gemiddeld 20 menu’s. Bij diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 100+ blijvende gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men een vaststaand menu per dag. Soms is zelf gerechten samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsKalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen of Speklapje met vleesjus, gebakken aardappelen, bloemkool. Zodoende kan iedereen genieten van thuismaaltijden voor senioren! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Aan de hand van een handige bestellijst kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de levering?

De seniorenmaaltijden worden in de regel door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers spreken we van om de 4 dagen. Bij vriesvers is dat 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met voldoende groenten vormt het fundament van uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond is daarbij van groot belang. Veel ouderen of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Daarom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met natriumarm, zoutarm, glutenvrij, lactosevrij of eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Bende. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit