Maaltijdservice Longchamps

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Longchamps voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Longchamps? D.m.v. onze tool treft u probleemloos alle organisaties die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of een kant-en-klaar maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €4,45 per keer. Aan tafel voor Kalkoen in pomodorisaus, sperziebonen en gekookte aardappelen of Varkensvlees met appel in saus? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijddienst in Longchamps geniet u van complete maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteEghezée
ErvaringEenvoudig te verwarmen
Postcode5310
Gemiddelde menuprijs€5,88
Meest gekozen maaltijdGewokte spinazie

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Longchamps

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in en rondom Longchamps. Denk dan aan populaire aanbieders als Prego of 0. Maar ook in de buurt zien we uitstekende instanties en slagerijen. Elke partij biedt een “eigen” manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. D.m.v. onze tool kan u daardoor de services overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van de best passende dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor wat minder gecompliceerd. Twijfelt u nog? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u allergieën of dieetwensen als o.a. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Longchamps? Er kan meer dan u denkt! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Later wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven geur, kleur en smaak intact. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct ingevroren via de shock-freeze methode. Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Longchamps. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. Doorgaans gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

De meeste bedrijven bieden ook een bruikbare boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hiermee haalt men direct verse of handige boodschappen als sandwich spread en afwasborstel. Normaal gratis mee bezorgd tot in de keuken.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Longchamps vergelijken

Af en toe profiteren van een handige diepvriesmaaltijd in Longchamps? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden vele leveranciers die passen bij uw uw eisen en eventuele dieet. Wat dacht u van Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten en Gentse Waterzooi? Verderop achterhaalt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Eghezée. Onze tip: begin met een proefpakket. Meestal kan men voor aantrekkelijke prijzen verse bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig zout testen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger. Zij werken vaak niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Longchamps voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs hangt namelijk af van elementen als de maaltijdservice, het aantal verwerkte maaltijden, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij is er al voor €4,65.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €3,5.
 • Een warme daghap voor senioren als Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €5,9.
De gerechten is niet het enigste: Wat te denken van Ramen, een lekker bijgerecht en om het compleet te maken Cranachan als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan hulp aanvragen bij de gemeente Eghezée voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Foe yong hai
 • Runderlapje
 • Erwtensoep
 • Pilav
 • Stoofpotje peer, rundvlees en puree

Plekken in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Longchamps bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst welk type kant-en-klaar maaltijd klopt met uw wensen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de meest gekozen maaltijd-bedrijven en kies er een. Kijk goed na het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De bekende verstrekkers werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met professionele aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kan men dagelijks weer nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk doet u dat telefonisch, door gerechten in te vullen, of online. De (warme) maaltijden wordt meestal geleverd door een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment met pakweg 30 gerechten. Binnen het diepvries-segment kunt u kiezen uit 70 – 150 vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe krijgt men een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle dienstverleners hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Denk aan Varkenssaucijsjes in uienjus. Groentemix. Gekookte aardappelen en Vis in fantasiesaus, rode bietjes, aardappelpuree. Handig, want zo zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd nadat u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van de menulijsten kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling plaatsen.

Hoe werkt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers: elke 3/4 dagen. Vriesvers: elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten heeft invloed op uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond mag dan ook niet ontbreken. Sommige ouderen of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Om die reden zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om natriumarm, zoutarm, lactosevrij, glutenvrij en niet te vergeten veganistisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Longchamps. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij bijvoorbeeld een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit