Maaltijdservice Leuze

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Leuze voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Leuze? Dankzij deze website bekijkt u moeiteloos alle bezorgers in de buurt! Een warme maaltijdvoorziening, of koelverse maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €5,30 per persoon. Aan tafel voor Pannenkoekenschotel en Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Dankzij de maaltijdendienst in Leuze beschikt u over voedzame maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieNamen
GemeenteEghezée
BeoordelingGemakkelijk opwarmen
Postcode5310
Gemiddelde menuprijs€5,86
Meest gekozen maaltijdGestoofde wortel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Leuze

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in en rondom Leuze. U kunt denken aan populaire services als Vlotter of 0. Ook binnen de gemeente kan men kiezen voor interessante initiatieven en slagerijen. Iedere partij hanteert z’n eigen keuken en bestel- en bezorgmogelijkheden. Geholpen door onze vergelijker kan u daardoor de services op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij de beste service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo wat aangenamer. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er specifieke wensen zoals bijvoorbeeld eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Leuze? Er is gelukkig een alternatief. Legio traiteurs in België passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak gewaarborgd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is dan ook overbodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Leuze. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In veel gevallen georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct aanschuiven
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Veel firma’s hanteren ook een speciale boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zodoende haalt u zonder moeite de boodschappen zoals halvarine of koffie. Normaliter gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Leuze vergelijken

Incidenteel eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Leuze? Of heeft u liever de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een leverancier die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn veel verschillende mogelijkheden die passen bij uw uw wensenlijstje en eetpatroon. Wat te denken van Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal of Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne? Op maaltijdbutler.be ontdekt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Eghezée. Bekijk goed het proefpakket. Meestal kunt u extra voordelig heerlijke bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen proberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden bezorgt door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. U zit niet vast aan een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Leuze voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van factoren als de aanbieder, het type gerecht en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree is er al vanaf €5,7.
 • Diepvriesmaaltijd als Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree is er al voor €5,35.
 • Een thuisbezorgde daghap als Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €6,9.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Kippensoep, een gezonde salade en een dessert als Schaafijs na. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men ondersteuning aanvragen via uw gemeente Eghezée voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Kip tandoori
 • Nasi goreng
 • Spaghetti
 • Runderhachee, witte rijst, bloemkool
 • Pasta Carbonara met ei, spek en ui

Plekken in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Leuze bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Onderzoek allereerst welk type seniorenmaaltijd klopt met uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk beschikbare maaltijdvoorzieningen en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  De professionele leveranciers bieden een goedkoop of gratis proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met voordelige services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? Zo ja, dan kan men zonder problemen nieuwe gerechten bestellen. Meestal doet u dat door even te bellen, via een menulijst, of via de iPad. De menu’s worden gemiddeld genomen thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst met ruwweg 15 maaltijden. Bij diepvries kunt u meestal kiezen uit 80+ blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje kiest u voor een speciaal dagmenu. Bij sommige aanbieders is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijdservices voorzien in een ruim assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree en Kipfilet met vleesjus, gekookte aardappelen, wortelen met peterselie. Zodoende krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels een speciale menukaart kunt u snel en simpel – online, telefonisch of op papier – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De seniorenmaaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Vriesvers: om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een goede maaltijd stimuleert uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige bejaarden of beperkten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Om die reden zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft glutenvrij, gemalen, natriumarm, zoutarm of juist koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Leuze. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij bijvoorbeeld coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit