Maaltijdservice Branchon

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Branchon voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Branchon? Door middel van deze pagina vergelijkt u probleemloos alle aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Warme gerechten, of opwarmmaaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €4,20 per keer. Genieten van Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen of Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Dankzij de maaltijdendienst in Branchon smult u weer van smaakvolle gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNamen
GemeenteEghezée
ErvaringUniek voor senioren
Postcode5310
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,83
Vaak bestelde maaltijdKersenpannenkoek

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Branchon

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de regio van Branchon. Bijvoorbeeld interessante organisaties als Prego en Wink. Ook binnen de gemeente ontwikkelen zich verscheidene initiatieven en restaurants. Elke partij heeft weer een eigen menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Middels www.maaltijdbutler.be kan u de organisaties rustig vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitzoeken van een solide maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er speciale voorkeuren als onder andere gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Branchon? Er is gelukkig een alternatief. Steeds meer traiteurs voor senioren zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven structuur en smaak gegarandeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Lang houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Branchon. Ideaal voor bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaal afgehandeld door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Veel firma’s faciliteren daarnaast een extra boodschappendienst voor chronisch zieken. Zo haalt men snel belangrijke boodschappen als griekse yoghurt of sinaasappels. Meestal zonder bezorgkosten door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Tot in de keuken geleverd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Branchon vergelijken

Houdt u van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Branchon? Of zoekt u vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden velerlei mogelijkheden die matchen met uw wensenlijstje en diëten/allergieën. Wat te denken van Gentse Waterzooi of Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet? Aan de hand van deze website ontdekt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Eghezée. Overweeg ook altijd het proefpakket. Meestal kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling vers bereidde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken vaak niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Branchon voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van aspecten als het bedrijf, kwaliteit van ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst bestelt u vanaf €5,95.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree kan je kopen vanaf €4,5.
 • De daghap voor ouderen als Kippenboutje in tuttifrutti, babyworteltjes en gefrituurde aardappelpartjes bestelt u vanaf €5,75.
De recepten is vaak uit te breiden met o.a. Witte tomatensoep, een extra rauwkostsalade en een toetje als Mokka ijs na. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Eghezée voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Beef Squats
 • Aspergesoep
 • Uiensoep
 • Rundergehakt, witlof, aardappelpuree
 • Spitskoolschotel en aardappelpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Branchon aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Kijk eerst na wat voor soort bezorgmaaltijd in lijn is met uw eisen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk meest gekozen maaltijdvoorzieningen en selecteer er een. Check vooral het type maaltijden, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote maaltijdservices hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bepaalde leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men wekelijks een nieuwe bestelling plaatsen. Dikwijls is dat mogelijk via de telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of met de computer. De maaltijden voor ouderen worden meestal bezorgd middels een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment profiteert u van een menukaart met grofweg 20 gerechten. Binnen het diepvries-segment is er een keus te maken uit 75 – 125 vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje kiest u voor een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf samenstellen ook een optie.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle leveranciers gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Denk aan Zalm in roomsaus of Risotto, roomsaus boschampignons, kip. Hierdoor kan iedereen genieten van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van de menulijsten kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden elke week. Het vriesverse aanbod elke 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Verse voeding vormt het fundament van een optimale lichamelijke gesteldheid. Een verse warme schotel is daarbij van groot belang. Veel bejaarden of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan lactosevrij, natriumarm, gemalen, glutenvrij of juist veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Branchon. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal bij bijvoorbeeld een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit