Maaltijdservice Dhuy

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Dhuy voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Dhuy? Via onze tool ontdekt u supersnel alle organisaties in uw regio! Een warme maaltijdservice, of een vriesvers maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €4,35 per gerecht. Genieten van Andijvie a la creme of Blinde vink in jus, rode bietjes en gekruide aardappelpartjes? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijddienst in Dhuy geniet u van heerlijke gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteEghezée
RecensieGericht op 50 jaar en ouder
Postcode5310
Gemiddelde prijs€5,84
Geliefde maaltijdSpaghetti Napoli

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Dhuy

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die bezorgen in Dhuy. U kunt denken aan grote bedrijven als Viangro en/of Colruyt. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich prima partijen en verswinkels. Elke organisatie wordt bestempeld door een eigen assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. Dankzij deze pagina kunt u dus de bedrijven snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Het kiezen van een relevante leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook een stuk eenvoudiger. Twijfelt u nog? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u bepaalde voorkeuren zoals bijv. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Dhuy? Er is gelukkig een alternatief. Steeds meer traiteurs en cateraars zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven geur, kleur en smaak optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vol vitaminen en mineralen
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Dhuy. Een goede vervanger voor bijv. senioren die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Veelvuldig op touw gezet door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Diverse leveranciers hebben daarnaast een praktische boodschappendienst voor ouderen. Zo koop u direct de supermarktartikelen als pate’s of kipfilet. Normaal zonder bezorgkosten door de vaste bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Dhuy vergelijken

Incidenteel eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Dhuy? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u een leverancier die zich focust op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden een groot aantal type aanbieders die overeenstemmen met uw situatie voedingspatroon. Neem nu Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree of Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten? Hieronder vindt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de streek Eghezée. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Vaak kunt u tegen een zeer scherpe prijs complete bereide gerechten met verse producten en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is geen sprake van een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Dhuy voor ouderen wijken nogal af. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door bijvoorbeeld de aanbieder, de mate van versheid, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen vindt u vaak al vanaf €5,3.
 • Een vriesverse maaltijd als Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel is beschikbaar vanaf €3,8.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Tortellini met gehakt en kaas kunt u al bestellen vanaf €6,5.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Aspergesoep, een lekker bijgerecht en een toetje als Vanille ijs om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Eghezée voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Geliefde bereide maaltijden

 • Groentensoep
 • Pompoensoep
 • Kiptajine
 • Snijbonenstamppot met slavink en jus
 • Rundergehaktbal met jus en hutspot

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Dhuy bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Stel eerst vast welk soort opwarmmaaltijd in lijn is met uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk aangeraden maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name de voedingswaarden, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote services verstrekken een zeer betaalbaar proefpakket. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met voordelige verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u gelijk een nieuwe menulijst invullen. Vaak doet u dat via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of online. De gerechten worden altijd tot in de keuken geleverd via een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met ongeveer 25 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 80+ blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje krijgt men een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf gerechten samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als bijv. Speklapje met vleesjus, stamppot andijvie of Wisselmenu Aspergesoep met zalm. Hiermee zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden worden in algemene zin door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. In het geval van koelvers: wekelijks. Bij vriesverse gerechten maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een voedzame maaltijd is van belang voor uw lichamelijke gezondheid. De warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige ouderen of invaliden eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan natriumarm, glutenvrij, zoutarm, lactosevrij of vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Dhuy. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij een situatie als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit