Maaltijdservice Eghezée

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Eghezée voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Eghezée? Middels onze tool achterhaalt u snel en simpel alle firma’s in de buurt! Warm geleverd, of een vriesvers maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €3,95 per maal. Ouderwets genieten van Slavink in jus met stamppot snijbonen en Stukjes rundvlees in jus? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er kan meer dan u denkt! Dankzij de maaltijdendienst in Eghezée krijgt u de lekkerste gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNamen
GemeenteEghezée
RecensieLekkerste seizoensmaaltijden
Postcode5310
Maaltijd prijs€6,05
Maaltijd-topperVegetarische roerbakstukjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Eghezée

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de omgeving van Eghezée. We hebben het over grote organisaties als Foodbag en Delhaize. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor interessante instellingen en sociale voorzieningen. Iedere partij heeft weer een eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Met behulp van onze vergelijker kunt u dus de firma’s snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van de best passende aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met dieetwensen zoals vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Eghezée? Dat hoeft niet erg te zijn! Best veel traiteurs en cateraars houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daaropvolgend worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven structuur en smaak gegarandeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Eghezée. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaliter georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Maximale versheid
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verscheideneaanbieders hebben daarnaast een speciale boodschappendienst voor ouderen. In dat geval krijgt men probleemloos broodnodige boodschappen als koffiecreamer en koffiemelk. Gewoonlijk kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Eghezée vergelijken

Zoekt u een handige diepvriesmaaltijd in Eghezée? Of prefereert u een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden? Of prefereert u een organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit talloze thuismaaltijden die passen bij uw uw eisen en diëten/allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Kippenbout Groentenkrans Met Puree of Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne? Verderop bekijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Eghezée. Bestel eerst eens een proefpakket. Gewoonlijk kunt een voor een lage prijs ambachtelijke bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt geen vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Eghezée voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht komt tot stand door factoren als de aanbieder, het aanbod in gerechten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Gehaktschotel Met Worteltjes vindt u vaak al vanaf €4,65.
 • Een vriesverse maaltijd als Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel kunt u al bestellen vanaf €3,8.
 • Een warme daghap voor senioren als Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus is er al vanaf €6,85.
Het eten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Ramen, een extra salade en iets lichts zoals Baklava om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk ondersteuning aanvragen via uw gemeente Eghezée voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Vegetarische roerbakstukjes
 • Stamppot koolraap met appel
 • Reepjes kippenvlees in jus
 • Pompoensoep met vermicelli
 • Boe­ren­kool­stoof met ei

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Eghezée bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Kijk eerst na welk soort kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk beschikbare leveranciers en bekijk de beschikbaarheid. Let met name op het aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de maaltijdservices werken met een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met gespecialiseerde maaltijdservices.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Mooi, dan kan men zonder problemen nog een bestelling doen. Bij veel aanbieders is dat mogelijk door te bellen, met behulp van de menukaart, of met de computer. De seniorenmaaltijden worden gewoonlijk bezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst met ruwweg 30 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan is er een keus te maken uit 100+ blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijd-verzorgers gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Kipfilet in roomsaus en Hongaarse goulash. Doperwten. Witte rijst. Hiermee kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd wanneer u deze besteld heeft. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De gerechten worden in de meeste gevallen door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van 1 of 2 keer per week. Vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten draagt bij aan uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan natriumarm, zoutarm, glutenvrij, lactosevrij en ook vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Eghezée. Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch als er iets speelt als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente