Maaltijdservice Mehaigne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Mehaigne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Mehaigne? Dankzij onze tool vindt u gemakkelijk alle organisaties die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een koelverse maaltijd die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €5,15 p.p. Flink uitpakken met Slavink met andijvie a la crème gek aard jus en Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft niet erg te zijn! Middels de maaltijdendienst in Mehaigne hebt u toegang tot gezonde gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteEghezée
Waarom bestellen?Heldere instructies
Postcode5310
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,89
Maaltijd-topperGekruide speklap

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Mehaigne

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Mehaigne. Denk aan veel gekozen aanbieders als Traiteur Goossens of Foodbag. Maar ook lokaal bestaan er tal van instanties en zorginstellingen. Iedere aanbieder levert een “eigen” keuken en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Middels onze vergelijker kunt u derhalve de leveranciers snel en makkelijk op een rijtje zetten. Het uitkiezen van de best passende verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor wat aangenamer. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Is er sprake van voorkeuren zoals o.a. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Mehaigne? Dat is niet erg! Steeds meer cateraars en traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. Later wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven voedingswaarden gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Eenvoudig op te warmen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Mehaigne. Een prima oplossing voor bijv. ouderendie (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaal geregeld via een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal firma’s faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Op die manier krijgt u zonder moeite praktische of verse producten als volle yoghurt of afbak broodmandje. Doorgaans gratis bezorgd wanneer u dat wil.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Mehaigne vergelijken

Houdt u van een complete diepvriesmaaltijd in Mehaigne? Of zoekt u gezonde en lekkere koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit meerdere opwarmmaaltijden die rijmen met uw wensenlijstje voedingspatroon. U kunt denken aan Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie of Tomatensoep Met Balletjes? Op maaltijdbutler.be ontdekt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en nabij Eghezée. Overweeg ook altijd het proefpakket. Meestal kunt u tegen een zeer scherpe prijs de lekkerste bereide gerechten met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen proeven. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Mehaigne voor ouderen zijn erg wisselend. Het uiteindelijke tarief hangt af van zaken als de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. kunt u al bestellen vanaf €5,1.
 • Diepvriesmaaltijd als Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree vindt u vaak al vanaf €5,15.
 • Een thuisbezorgde daghap als Rundergehaktbal, bloemkool met saus en gekookte aardappelen is beschikbaar vanaf €7,1.
Het eten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Roomsoep, iets te drinken en een dessert als Dulce de leche om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Eghezée voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Beste bereide maaltijden

 • Pastaschotel
 • Kip Andorra
 • Linzensoep
 • Paëlla
 • Spinazie à la crème met champignons

Plekken in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Mehaigne aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Check als eerst wat voor opwarmmaaltijd matcht met uw eetpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk populaire bezorgdiensten en selecteer er een. Kijk goed na het soort gerechten, de bestel en bezorgopties, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste maaltijdservices hebben een zeer betaalbaar proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met voordelige leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men eenvoudigweer nieuwe gerechten bestellen. Vaak kan dit telefonisch, door gerechten in te vullen, of via internet. De maaltijden voor ouderen worden steeds vaker tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met ongeveer 30 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 100+ blijvende gerechten. In het geval van tafeltje dekje krijgt men één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer aanbieders hebben een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsVegetarische notenburger met vegetarische jus, gebakken aardappelen, bloemkool en Stukjes rundvlees in saus. Zo zijn er voor alle ouderen warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. In het geval van koelvers: elke week. Binnen het vriesverse segment maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een voedzame maaltijd draagt bij aan een goede balans en energie. Een dagelijkse warme schotel is daarbij cruciaal. Veel bejaarden of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het gaat om glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, natriumarm en ook vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Mehaigne. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit