Maaltijdservice Noville-Sur-Mehaigne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Noville-Sur-Mehaigne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Noville-Sur-Mehaigne? Door gebruik te maken van onze vergelijker vindt u moeiteloos alle organisaties die aan huis leveren. Warme gerechten, of een thuismaaltijd die nog even in de microgolf moeten: u maakt zelf de keuze. Dit kan al vanaf €4,70 per keer. Aan tafel voor Rundertartaartjes, rode kool, gebakken aardappelen en Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! D.m.v. de maaltijddienst in Noville-Sur-Mehaigne profiteert u van gezonde gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNamen
GemeenteEghezée
ErvaringGezond, goed en lekker
Postcode5310
Gemiddelde menuprijs€5,9
Meest gekozen maaltijdZuurkoolstamppot

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Noville-Sur-Mehaigne

We zien meer en meer maaltijdendiensten die bezorgen in Noville-Sur-Mehaigne. Denk dan aan belangrijke organisaties als Delimeal of Smartmat. Maar ook lokaal ontwikkelen zich allerlei aanbieders en slagerijen. Elke optie onderscheidt zich door een eigen productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be kan u daarom de aanbieders eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van een goede aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan leuker en makkelijker. Eerst eens proberen? Start eens met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde voorkeuren als bijv. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Noville-Sur-Mehaigne? Er kan meer dan u denkt! Een groot aantal cateraars en traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Hierna wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Zo blijven voedingswaarden onaangeroerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Noville-Sur-Mehaigne. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaal afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

De meeste bezorgers bieden ook een extra boodschappendienst voor ouderen. In dat geval krijgt men direct praktische of verse producten als kruidenkaas of salades. Gewoonlijk zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Noville-Sur-Mehaigne vergelijken

Af en toe profiteren van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Noville-Sur-Mehaigne? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een bedrijf die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn een groot aantal seniorenmaaltijden die rijmen met uw wensenlijstje en menu voorkeuren. Zelf maaltijden online bestellen als Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree of Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree? Aan de hand van deze website ontdekt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Eghezée. Bestel eerst eens een proefpakket. In veel gevallen kunt een voor een lage prijs verse bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig koolhydraten testen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken vaak niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Noville-Sur-Mehaigne voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van bijvoorbeeld de leverancier, het totale assortiment, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel kunt u al bestellen vanaf €5,25.
 • Diepvriesmaaltijd als Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst kunt u al bestellen vanaf €3,95.
 • Een warme dagschotel als Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree bestelt u vanaf €6,7.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Komkommersoep, een lekker bijgerecht en een dessert als Croquembouche om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Eghezée voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Broccolisoep
 • Witte rijst
 • Kerriesoep
 • Vissoep
 • Kip in kerriesaus, doperwten, rijst

Plekken in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Noville-Sur-Mehaigne regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Onderzoek allereerst wat voor soort bezorgmaaltijd matcht met uw gesteldheid. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de meest gekozen bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Check vooral het assortiment, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  De belangrijkste services geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bekende leveranciers.

 4. Elke week een levering

  Bevalt het proefpakket? Mooi, dan kan men zonder moeite een nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker kan dat via telefoon, via een menulijst, of online. De maaltijden worden vaak aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met plusminus 30 gerechten. Kiest u voor diepvries dan is het assortiment beperkt tot 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje is er sprake van een vast weekmenu. Bij sommige aanbieders is vers op maat een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel dienstverleners werken met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Vegetarische Italiaanse carre met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wortelen met peterselie en Gepofte aardappels. Hiermee zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de levering?

De menu’s worden normaliter door een eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod 1 of 2 keer per week. In het geval van vriesvers: om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een voedzame maaltijd helpt mee aan uw algehele gesteldheid. Een dagverse warme schotel is essentieel. Sommige ouderen of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Daarom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om glutenvrij, lactosevrij, natriumarm, zoutarm of misschien vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Noville-Sur-Mehaigne. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als u te maken heeft met coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit