Maaltijdservice Taviers

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Taviers voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Taviers? Middels deze website achterhaalt u snel en simpel alle aanbieders die aan huis leveren. Maaltijden warm bezorgd, of een vriesverse gerecht die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €5,55. Smullen van Kalfsgehaktbal met vleesjus, gebakken aardappelen, stoofpeertjes of Kipsaté, atjar, sambalboontjes en nasi? Maar is zelf koken geen optie meer? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijddienst in Taviers krijgt u ambachtelijke maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNamen
GemeenteEghezée
BeoordelingZoutarm of glutenvrij
Postcode5310
Gemiddelde menuprijs€5,92
Meest gekozen maaltijdHollandse hachee

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Taviers

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de regio van Taviers. We hebben het over landelijke firma’s als 15Gram en/of Colruyt. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij allerlei instellingen en sociale voorzieningen. Iedere optie levert zijn eigen productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be kunt u derhalve de organisaties gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. De keuze maken voor een goede bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij op die manier een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er bepaalde voorkeuren als bijvoorbeeld gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Taviers? Er kan meer dan u denkt! Best veel traiteurs voor bejaarden zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak gegarandeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging is geen verplichting.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Taviers. Ideaal voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Doorgaans op touw gezet door een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Een aantal organisaties beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Op die manier krijgt u gelijk nuttige boodschappen zoals eieren en groenteburger. Gewoonlijk gratis bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Taviers vergelijken

Houdt u van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Taviers? Of geeft u de voorkeur aan vers bereidde koelverse thuismaaltijden? Of houdt u juist van een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden vele bezorgmaaltijden die voldoen aan uw eisen en eetpatroon. Wat te denken van Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes en Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees? Verderop ziet u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Eghezée. Overweeg ook altijd het proefpakket. Dikwijls kunnen ouderen via een proefbox smaakvolle bereide gerechten met veel groenten en zonder conserveringsmiddelenproeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Taviers voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend hangt namelijk af van aspecten als de leverancier, het type gerecht en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus is er al voor €4,7.
 • Een vriesverse maaltijd als Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel kunt u al laten bezorgen vanaf €4,95.
 • De daghap voor ouderen als Hamburger met barbecuesaus, grove appelcompote met rozijnen en gebakken aardappelblokjes is beschikbaar vanaf €7,5.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Paprikasoep, een stukje fruit en om het compleet te maken Bosvruchten yoghurt ijs om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Eghezée voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Preiroomsoep
 • Wokgroenten
 • Tomatensoep
 • Kipfilet
 • Doperwtje wortel kippenpoot schotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Taviers aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na welk soort seniorenmaaltijd in lijn is met uw eisen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk professionele maaltijdservices en kies een geschikte. Let met name op het assortiment, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste dienstverleners hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kan men wekelijks een nieuwe bestelling doorgeven. Meestal kan dit door te bellen, door de menukaart in te vullen, of online. De menu’s worden in de regel geleverd door een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met grofweg 15 maaltijden. Binnen het diepvries-segment kan men kiezen uit 90+ blijvende maaltijden. Via het tafeltje dekje principe is er sprake van een vaststaand menu per dag. Soms is vers op maat een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdservices hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Rundvlees met gegrilde groente of Spareribs, aardappelpuree met persillade, andijvie à la crème. Handig, want zo ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd in het geval men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De microgolf-maaltijden worden gewoonlijk door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse assortiment 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een verse maaltijd helpt mee aan uw vitaliteit en gezondheid. De warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel ouderen of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan natriumarm, zoutarm, glutenvrij, gemalen of juist vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Taviers. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als er iets speelt als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit