Maaltijdservice Wodecq

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wodecq voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Wodecq? Via de maaltijdservice-vergelijker doorzoekt u supersnel alle services die leveren in uw plaats. Tafeltje dekje, of dagverse maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €5,55 per maaltijd. Ouderwets genieten van Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, appelcompote, krieltjes of Kebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is een oplossing! Via de maaltijddienst in Wodecq profiteert u van heerlijke maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieHenegouwen
GemeenteEllezelles
RecensieVolgens Voedingsdriehoek
Postcode7890
Gemiddelde kosten€5,76
Maaltijd-topperGepaneerde schnitzel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Wodecq

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Wodecq. U kunt denken aan veel gekozen bedrijven als Prego of Cora. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich tal van organisaties en vrijwilligersorganisaties. Elke aanbieder heeft weer een eigen type maaltijd en procedures rondom bestellen en betaling. Door middel van www.maaltijdbutler.be kan u de bezorgers snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het kiezen van een goede dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat aangenamer. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er speciale voorkeuren zoals bijv. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Wodecq? Ook dan bent u welkom! Nogal wat traiteurs voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven smaak en vitamines beschermd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • 100% dagvers
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wodecq. Ideaal voor bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaliter afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Een aantal firma’s voorzien in een extra boodschappendienst voor gehandicapten. Zo krijgt u eenvoudig praktische of verse producten als druiven of roomboter. Dikwijls kosteloos bezorgd op een vast tijdstip.

 • Direct alles in huis
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Wodecq vergelijken

Houdt u van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Wodecq? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of houdt u juist van een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden diverse leveranciers die in lijn zijn met uw wensen en eventuele dieet. Neem nu Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen of Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal? Hieronder treft u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Ellezelles. Bestel eerst eens een proefpakket. Gewoonlijk is er een proef-mogelijkheid. U kan heerlijke bereide gerechten met veel groenten en weinig vet keuren. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken vaak niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wodecq voor ouderen wijken nogal af. De prijs is afhankelijk van zaken als de aanbieder, het type gerecht en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree is verkrijgbaar vanaf €4,8.
 • Vriesverse maaltijd als Kippenbout Met Appelmoes En Puree kunt u al bestellen vanaf €3,55.
 • Een thuisbezorgde daghap als Slavink met champignonroomsaus, sperziebonen en gele rijst is beschikbaar vanaf €7,45.
De gerechten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Borsjtsj, iets te drinken en een dessert als Chocolade mousse als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men hulp aanvragen bij de gemeente Ellezelles voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Gebonden tomatensoep
 • Stoofpotje rundvlees
 • Kip Andorra schotel
 • Andijvie a la creme
 • Gebakken kibbeling

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wodecq bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Bedenk eerst wat voor bezorgmaaltijd klopt met uw leefpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de aangeraden aanbieders en selecteer er een. Controleer goed het gerechten-aanbod, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste leveranciers bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bepaalde aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Dat is fijn, nu kan men snel en simpel opnieuw bestellen. Doorgaans doet u dat via de telefoon, door gerechten in te vullen, of met de tablet. De bezorgmaaltijden worden doorgaans tot in de keuken geleverd via een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met grofweg 25 gerechten. Bij diepvries is het assortiment beperkt tot 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje is er vaak een speciaal dagmenu. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste dienstverleners bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsStamppot zuurkool of Varkens-groenteschotel. Op die manier kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van de menulijsten kan men eenvoudig – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden worden normaliter door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers spreken we van 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse gerechten 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een verse maaltijd vormt de basis voor uw algehele gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse ouderen of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft lactosevrij, natriumarm, zoutarm, glutenvrij en niet te vergeten vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Wodecq. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen & slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit