Maaltijdservice Ehein

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ehein voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Ehein? Via maaltijdbutler.be bekijkt u snel en simpel alle organisaties die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of een koelvers gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €3,65 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Runderhamburger, uienjus, witlof, gekookte aardappelen of Groentemix, kormasaus, basmatirijst? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er kan meer dan u denkt! Middels de maaltijdendienst in Ehein ontvangt u smaakvolle gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuik
GemeenteEngis
RecensieWekelijks nieuwe gerechten
Postcode4480
Prijs per gerecht€5,55
Maaltijd-topperGehaktballetjes in satésaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Ehein

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de regio van Ehein. Denk aan populaire aanbieders als Yumbel of 0. Ook in deze plaats zelf ontstaan er allerlei instanties en sociale voorzieningen. Ieder bedrijf heeft weer een eigen type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door middel van onze tool kan u de bezorgdiensten op uw gemak naast elkaar zetten. Het selecteren van de beste leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van maaltijdvoorkeuren zoals onder andere zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Ehein? Er is gelukkig een alternatief. Legio traiteurs voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd verse producten. Daarna worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven vitaminen en mineralen onaangeroerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ehein. Ideaal voor bijv. gehandicapten die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaal geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Veel organisaties faciliteren daarnaast een speciale boodschappendienst voor senioren. Op die manier koop u gelijk de boodschappen zoals havermout of koffiekoeken. Gewoonlijk kosteloos bezorgd op een vast tijdstip.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Ehein vergelijken

Liefhebber van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Ehein? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden een hoop thuismaaltijden die voldoen aan uw gesteldheid en mogelijke allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Kervelsoep en Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree? Onderstaand treft u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Engis. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Meestal kunnen ouderen via een proefbox de lekkerste bereide gerechten met veel groenten en zonder conserveringsmiddelentesten. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger. Zij werken vaak niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ehein voor ouderen lopen zeer uiteen. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van aspecten als de organisatie, het soort maaltijd, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Bloemkoolsoep is er al voor €6.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree vindt u vaak al vanaf €3,65.
 • De daghap voor ouderen als Gehakt, bloemkool, aardappelpuree is er al vanaf €6,9.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Witte tomatensoep, extra groenten en om het compleet te maken Banana split als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Dan kunt u mogelijk hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Engis voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Engis
 • Hoofdpostcode: 4480

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Pittige sperzieboontjes
 • Heldere vermicellisoep
 • Vissticks met groenten
 • Vier-groentenstamppot
 • Rundersaucijs in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ehein aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Check als eerst welke vorm van een thuismaaltijd aansluit op uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de beschikbare leveranciers en geef de voorkeur door. Controleer goed het soort gerechten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele aanbieders verstrekken een goedkoop of gratis proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kan men eenvoudignog een bestelling doen. Doorgaans kan dit door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. De menu’s worden veelal aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij de koelverse variant, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met ruwweg 20 menu’s. Spreken we over diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 100+ vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een vast weekmenu. Soms is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste aanbieders gebruiken een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti en Schelvis in Dijon-mosterdsaus. Daardoor ontvangt men altijd goede thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van een speciale menukaart kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De verse maaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Bij vriesverse maaltijden om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Gezond en vers eten bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme schotel is heel belangrijk. Sommige senioren of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om zoutarm, glutenvrij, natriumarm, gemalen of juist eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Ehein. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij bijvoorbeeld coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en/of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit