Maaltijdservice Grâce-Berleur

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Grâce-Berleur voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Grâce-Berleur? Middels maaltijdbutler.be doorzoekt u supersnel alle bezorgers in de buurt! Warme gerechten, of een vriesvers maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €4,75 p.p. Aan tafel voor Indonesischerijsttafel,babiketjap, sambalboontjes,nasimetkip of Vegetarische grillstukjes met pomodorisaus met een Italiaanse rijstschotel? Maar is zelf koken geen optie meer? Geen probleem! Door de maaltijdendienst in Grâce-Berleur hebt u toegang tot vers bereidde maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteGrâce-Hollogne
BeoordelingPersoonlijke bezorgdienst
Postcode4460
Gemiddelde menuprijs€5,5
Vaak bestelde maaltijdBabi pangang, rijstfantasie

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Grâce-Berleur

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Grâce-Berleur. We hebben het over erkende firma’s als Colruyt en/of Colruyt. Ook in de gemeente zelf zijn er prima instanties en speciale eetpunten. Iedere partij onderscheidt zich door een “eigen” assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Met behulp van deze website kunt u derhalve de leveranciers gemakkelijk naast elkaar bekijken. De keuze maken voor een solide service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zodoende een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met voorkeuren als bijvoorbeeld gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Grâce-Berleur? Geen probleem! Veel traiteurs in België zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. Nadien worden ze gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven smaak en vitamines intact. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Grâce-Berleur. Ideaal voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak verzorgd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Meerdere organisaties beschikken over een speciale boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zodoende haalt u eenvoudig praktische of verse producten als havermoutpap en snoep. Meestal gratis afgeleverd tot in de keuken.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Grâce-Berleur vergelijken

Zoekt u een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Grâce-Berleur? Of heeft u liever vers bereidde koelverse maaltijden? Of houdt u juist van een bedrijf gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden velerlei soorten maaltijden die aansluiten bij uw wensen en eetpatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin of Spaghetti Carbonara? Op deze pagina ontdekt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Grâce-Hollogne. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Meestal kunnen ouderen via een proefbox vers bereidde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is geen sprake van een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Grâce-Berleur voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt hangt namelijk af van elementen als het bedrijf, het soort maaltijd, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen wordt al bezorgd vanaf €4,6.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen vindt u vaak al vanaf €4,2.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Kip Op Grootmoeders Wijze kan je kopen vanaf €6,55.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Okrosjka, een stukje fruit en een toetje als Banana split om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan een subsidie of regeling treffen met de gemeente Grâce-Hollogne voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Bami goreng met kipsaté
 • Koninginnesoep met kip
 • Gepaneerde kipstukjes
 • Bami, quorn, satésaus
 • Pannenkoekenschotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Grâce-Berleur bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Onderzoek allereerst welk soort maaltijdservice aansluit op uw leefpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de aangesloten bezorgservices en kies er een. Controleer goed het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire maaltijdservices geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met goede aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kunt u supersnel een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen doet u dat via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of met de computer. De menu’s worden veelal geleverd door een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ruwweg 15 gerechten. Binnen het diepvries-segment kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 blijvende menu’s. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. Meer en meer is vers op maat een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer dienstverleners hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Onder andere Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten of Spaghetti. Zodoende zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De gerechten worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Binnen het koelverse segment elke week. Bij vriesverse gerechten 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een verse maaltijd vormt het fundament van uw algehele gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse bejaarden of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om zoutarm, gemalen, lactosevrij, natriumarm en niet te vergeten koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Grâce-Berleur. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als er iets speelt als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit