Maaltijdservice Velroux

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Velroux voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Velroux? Middels maaltijdbutler.be bekijkt u overzichtelijk alle services in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of een koelvers gerecht die u zelf moet opwarmen: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €4,25 p.p. Flink uitpakken met Kipfilet met kippenjus, rodekool met appeltjes en aardappelpuree of Snijbonenstamppot met slavink en jus? Maar gaat het koken u moeilijk? Er kan meer dan u denkt! Dankzij de maaltijdendienst in Velroux krijgt u uitstekende gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteGrâce-Hollogne
Waarom bestellen?Uitgebreid assortiment
Postcode4460
Gemiddelde prijs€5,53
Nummer 1-maaltijdLamsvlees in rozemarijnsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Velroux

We zien meer en meer maaltijdendiensten die bezorgen in Velroux. Bijvoorbeeld grote organisaties als Yumbel of Wink. Maar ook lokaal kunt u terecht bij verschillende initiatieven en verswinkels. Elke service levert een “eigen” keuken en bestel- en bezorgmogelijkheden. Met behulp van onze tool kan u de aanbieders probleemloos op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Begin dan met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er specifieke wensen zoals bijv. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Velroux? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Nogal wat traiteurs voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak gewaarborgd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • 100% dagvers
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Velroux. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Meestal geïnitieerd door een lokale zorginstelling.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven faciliteren daarnaast een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Daarmee krijgt men zonder moeite verse of handige boodschappen als ontbijtspek of toiletpapier. Gewoonlijk kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Velroux vergelijken

Liefhebber van een complete diepvriesmaaltijd in Velroux? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een bedrijf gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn verscheidene thuismaaltijden die rijmen met uw gesteldheid en diëten/allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree en Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree? Via onze vergelijker treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de streek Grâce-Hollogne. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Gewoonlijk kunnen ouderen via een proefbox complete bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen proberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Velroux voor ouderen wijken nogal af. De prijs wordt gevormd door aspecten als de leverancier, de mate van versheid, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Gentse Waterzooi is er al voor €5,4.
 • Vriesverse maaltijd als Hutsepot Met Rookworst En Spek is er al voor €3,55.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Javaanse kip five-spices, mihoen goreng wordt al bezorgd vanaf €5,65.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Pureesoep, een extra salade en een dessert als Zabaglione om mee af te sluiten. Is uw budget niet toereikend? Soms kan u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Grâce-Hollogne voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Tomatensoep met prei vg
 • Kick Through Spaghetti
 • Rundergehaktbal in jus
 • Gepaneerde kipnuggets
 • Klapstuk met hutspot

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Velroux aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Achterhaal eerst welke vorm van een kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw omstandigheden. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de professionele maaltijddiensten en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name het gerechten-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  De bekende leveranciers verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bepaalde maaltijdservices.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kan men zonder problemen nog een bestelling doen. Dikwijls doet u dat per telefoon, met behulp van de menukaart, of online. De maaltijden voor ouderen worden standaard bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met ruwweg 20 gerechten. Bij diepvries kunt u kiezen uit 90+ vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje kiest u voor een speciaal dagmenu. Soms is zelf gerechten samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij en Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen. Op die manier kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van een handige bestellijst kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden meestal door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden om de 4 dagen. Bij vriesvers spreken we van elke 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Gezond en vers eten is cruciaal voor een goede balans en energie. Een lekkere en gezonde warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse ouderen of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Op basis daarvan kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan glutenvrij, natriumarm, lactosevrij, zoutarm en ook koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Velroux. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig wanneer er sprake is van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit