Maaltijdservice Horion-Hozémont

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Horion-Hozémont voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Horion-Hozémont? D.m.v. onze tool bekijkt u eenvoudig alle leveranciers in uw regio! Een warme maaltijdservice, of een diepvries maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €4,35 per maaltijd. Aan tafel voor Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree of Mexicaanse kipschotel, paprika, ananas, rijst? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Met behulp van de maaltijdendienst in Horion-Hozémont krijgt u de lekkerste maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteGrâce-Hollogne
RecensieGeen doorlopende verplichting
Postcode4460
Gemiddelde prijs€5,52
Maaltijd-topperVegetarische roerbakstukjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Horion-Hozémont

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in Horion-Hozémont. Bijvoorbeeld belangrijke bedrijven als Viangro of 0. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er verscheidene instanties en vrijwilligersorganisaties. Elke service heeft zo zijn eigen keuken en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door gebruik te maken van deze pagina kan u daarom de services rustig naast elkaar bekijken. Het kiezen van een degelijke service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u voorkeuren zoals vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Horion-Hozémont? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Erg veel traiteurs voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Horion-Hozémont. Een redding voor bijv. gehandicapten die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Meestal gedaan door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Diverse bedrijven voorzien in een nuttige boodschappendienst voor senioren. Zo krijgt u direct praktische of verse producten als halfvolle yoghurt en druiven. In de regel kosteloos bezorgd op een vast tijdstip.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Horion-Hozémont vergelijken

Houdt u van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Horion-Hozémont? Of zoekt u gezonde en lekkere koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een service gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit verscheidene seniorenmaaltijden die in lijn zijn met uw eisen en menu voorkeuren. Neem nu Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus of Linguine Zalm Met Erwten & Courgette? Op deze pagina achterhaalt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Grâce-Hollogne. Onze tip: begin met een proefpakket. Dikwijls kunt u extra voordelig vers bereidde bereide gerechten met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden geleverd door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Horion-Hozémont voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht wordt samengesteld door bijvoorbeeld de maaltijdservice, het productieproces, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen vindt u vaak al vanaf €6,1.
 • Een vriesverse maaltijd als Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree is verkrijgbaar vanaf €5,3.
 • Een thuisbezorgde daghap als Runderhachee, witte rijst, bloemkool kunt u al bestellen vanaf €7,05.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Dopewtensoep, extra groenten en voor de volledigheid een Mokka ijs als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan hulp aanvragen bij de gemeente Grâce-Hollogne voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Asperge beenham schotel
 • Nasi Indisch rundvlees
 • Kruudmoes met gortepap
 • Rundvlees in tijmsaus
 • Aspergesoep met zalm

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Horion-Hozémont regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Stel eerst vast wat voor categorie ouderenmaaltijd past bij uw gesteldheid. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de gespecialiseerde aanbieders en bepaal uw voorkeuren. Let met name op het gerechten-aanbod, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote services hanteren een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met gespecialiseerde maaltijd-verzorgers.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kan men zonder problemen nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls doet u dit door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via de iPad. De maaltijden voor thuis worden niet zelden tot in de keuken geleverd via een vertrouwde bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met gemiddeld 20 menu’s. Spreken we over diepvries, dan kan men kiezen uit 70+ blijvende gerechten. Rondom tafeltje dekje is er vaak een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf uw menu samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdservices hebben een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Onder andere Eieromelet in kaassaus en Varkenslapje in jus. Gestoofde prei. Mini krieltjes paprika-tijm. Handig, want zo ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van een speciale menukaart kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De menu’s worden in de regel door een regionale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers: elke week 2 keer. Bij vriesverse gerechten om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een voedzame maaltijd heeft invloed op uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige ouderen of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Het betreft lactosevrij, glutenvrij, gemalen, zoutarm of vegetarisch, vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Horion-Hozémont. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch bij glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat als slikken & kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit