Maaltijdservice Hollogne-Aux-Pierres

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hollogne-Aux-Pierres voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Hollogne-Aux-Pierres? Geholpen door deze pagina achterhaalt u moeiteloos alle leveranciers in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of vriesverse gerechten die een paar minuten in de microgolf gaan: het kan allemaal. En dat al vanaf €5,20 per maal. Genieten van Kiptajine en Gehaktbal met kruidensaus. Witte kool met kerrie. Gebakken roty aardappelen? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Middels de maaltijdendienst in Hollogne-Aux-Pierres ontvangt u verse maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteGrâce-Hollogne
RecensieIk zit nergens aan vast
Postcode4460
Gemiddelde kosten€5,51
Vaak gekozen maaltijdKoolvisfilet in mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Hollogne-Aux-Pierres

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in Hollogne-Aux-Pierres. Neem bijv. belangrijke bezorgers als Delimeal of Delhaize. Ook binnen de gemeente kan men kiezen voor interessante instellingen en verswinkels. Elke leverancier levert zijn eigen aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Met behulp van onze tool kan u de services snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Een keuze maken voor een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met allergieën of dieetwensen zoals bijv. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Hollogne-Aux-Pierres? Er is gelukkig een alternatief. Legio traiteurs in België passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven geur, kleur en smaak gegarandeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Ambachtelijk bereid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hollogne-Aux-Pierres. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Dikwijls verzorgd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers bieden ook een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Hiermee bestelt men eenvoudig praktische of verse producten als sinaasappels en kaas. Dikwijls kosteloos bezorgd met de maaltijden.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Hollogne-Aux-Pierres vergelijken

Af en toe profiteren van een handige diepvriesmaaltijd in Hollogne-Aux-Pierres? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn verscheidene opwarmmaaltijden die voldoen aan uw gesteldheid voedingspatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen en Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten? Via onze vergelijker ontdekt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Grâce-Hollogne. Let ook goed op het proefpakket. In veel gevallen kan men voor aantrekkelijke prijzen smaakvolle bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De maaltijden worden geleverd door uw eigen bezorger. U zit niet vast aan een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hollogne-Aux-Pierres voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door factoren als het bedrijf, het soort maaltijd, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus is er al vanaf €5,45.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus bestelt u vanaf €4,15.
 • Een thuisbezorgde daghap als Parijse worteltjes kan je kopen vanaf €5,55.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Misosoep, een stukje fruit en iets lichts zoals Hemelse modder om mee af te sluiten. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk ondersteuning aanvragen via uw gemeente Grâce-Hollogne voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Gemengde groenteschotel
 • Gestoofde lamsschouder
 • Verse komkommersalade
 • Varkenssaucijs in jus
 • Aspergesoep met zalm

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hollogne-Aux-Pierres regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Check als eerst welk type kant-en-klaar maaltijd klopt met uw gesteldheid. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk aangesloten aanbieders en kies er een. Achterhaal altijd eerst de voedingswaarden, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire maaltijd-verzorgers hebben een voordelig proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende maaltijdservices.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kan men eenvoudignog een bestelling doen. Gewoonlijk kan dat via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of email / internet. De maaltijden voor senioren worden in algemene zin tot in de keuken geleverd via een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er doorgaans een keuze menulijst met ongeveer 20 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 70 – 150 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje heeft u te maken met een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw bord samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel dienstverleners werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als bijv. Hachee van paddenstoelen. Rode bietjes met zilveruitjes. Aardappelpuree met tuinkruiden of Kalkoenfiletstukjes met champignonroomsaus, rode bietjes en gekookte aardappelen. Op die manier zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De verse maaltijden worden vaak door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Bij vriesvers: maandelijks.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert uw algehele gesteldheid. Elke dag een warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige ouderen of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Het betreft zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, gemalen of misschien veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Hollogne-Aux-Pierres. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect bij bijvoorbeeld een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit