Maaltijdservice Hermalle-Sous-Huy

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hermalle-Sous-Huy voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Hermalle-Sous-Huy? Dankzij www.maaltijdbutler.be vergelijkt u eenvoudig alle aanbieders in de buurt! Maaltijden warm bezorgd, of een bezorgmaaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €4,10 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kipvink in jus en Eieromelet in kaassaus? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is een oplossing! Via de maaltijddienst in Hermalle-Sous-Huy profiteert u van complete gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuik
GemeenteEngis
RecensieUnieke recepten
Postcode4480
Prijs per maaltijd€5,56
Populaire maaltijdAardappelpartjes rozemarijn

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Hermalle-Sous-Huy

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de buurt van Hermalle-Sous-Huy. Bijvoorbeeld erkende bezorgers als 15Gram en/of Aldi. Ook binnen de gemeente ontstaan er prima partijen en slagerijen. Iedere optie wordt gekenmerkt door een eigen keuken en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van deze website kunt u de firma’s overzichtelijk op een rijtje zetten. De keuze maken voor de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er voorkeuren zoals vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Hermalle-Sous-Huy? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Opvallend veel traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Vervolgens worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven vitaminen en mineralen optimaal behouden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Met verse producten bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is niet altijd nodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Kleine en grote porties
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hermalle-Sous-Huy. Een redding voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. Meestal geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Maximale versheid
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verscheidenebedrijven hebben daarnaast een handige boodschappendienst voor ouderen. Zodoende krijgt u direct verse of handige boodschappen als leverworst of oploskoffie. Normaal gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Hermalle-Sous-Huy vergelijken

Incidenteel eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Hermalle-Sous-Huy? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse maaltijden? Of bent u meer op zoek naar een leverancier die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit allerlei opties die voldoen aan uw wensenlijstje en eetpatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet of Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree? Verderop ontdekt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en nabij Engis. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Steeds vaker kunt een voor een lage prijs uitstekende bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hermalle-Sous-Huy voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door zaken als de leverancier, de mate van versheid, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie kunt u al laten bezorgen vanaf €5,75.
 • Diepvriesmaaltijd als Groentesoep Met Balletjes kan je kopen vanaf €4,9.
 • Een warme dagschotel als Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €7,35.
De gerechten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Vissoep, een extra rauwkostsalade en een toetje als Pistache ijs om mee af te sluiten. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Engis voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Engis
 • Postcodegebied: 4480

Beste bereide maaltijden

 • Gekarameliseerde witlof
 • Gebonden rundvleessoep
 • Visburger met groenten
 • Pannenkoeken met spek
 • Varkenslapjes in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hermalle-Sous-Huy bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Bedenk eerst welke vorm van een thuismaaltijd klopt met uw gesteldheid. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk populaire maaltijd-bedrijven en selecteer er een. Let goed op het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de dienstverleners hanteren een extra goedkoop proefpakket. Denk dan aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met professionele dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Beviel het proefpakket? Zo ja, dan kunt u probleemloos opnieuw bestellen. Vaak is dat mogelijk per telefoon, door gerechten in te vullen, of via de website. De thuismaaltijden worden in de regel bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment van zo’n 25 maaltijden. Binnen het diepvries-segment is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje treft men een vast weekmenu. Soms is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Varkensvlees, sperziebonen, aardappelpuree en Kip satésaus. Atjar ananas. Nasi goreng. Hiermee krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De bezorgmaaltijden worden in de regel door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse aanbod wekelijks. Bij vriesverse gerechten om de 2 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een gewoon goede maaltijd helpt mee aan uw algehele gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige ouderen of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Hierdoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het betreft gemalen, lactosevrij, glutenvrij, zoutarm of juist veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Hermalle-Sous-Huy. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig bij bijvoorbeeld een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken of kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit