Maaltijdservice Erezée

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Erezée voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Erezée? Door gebruik te maken van onze tool achterhaalt u overzichtelijk alle aanbieders in uw regio! Een warme maaltijdvoorziening, of een diepvries maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. Dit kan al vanaf €4,15 per keer. Ouderwets genieten van Gehaktschijf in jus, andijvie a la crème en gekookte aardappelen en Schnitzel mexico schotel? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Middels de maaltijdendienst in Erezée hebt u toegang tot gezonde gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuxemburg
GemeenteErezée
ReactieOok dieetmaaltijden
Postcode6997
Prijs per maaltijd€5,25
Nummer 1-maaltijdRundvlees in basilicumsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Erezée

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de buurt van Erezée. Bijvoorbeeld veel gekozen firma’s als Vlotter en/of Champion. Echter, ook heel lokaal bestaan er verschillende leveranciers en speciale eetpunten. Elke organisatie levert een eigen assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Dankzij maaltijdbutler.be kunt u dus de bedrijven rustig op een rijtje zetten. Een keuze maken voor een geschikte maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er voorkeuren als o.a. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Erezée? Er is gelukkig een alternatief. Legio traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is dan ook overbodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Eenvoudig op te warmen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Erezée. Een redding voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! Dikwijls op touw gezet door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

De meeste organisaties hebben ook een premium boodschappendienst voor ouderen. Daarmee bestelt men probleemloos de boodschappen zoals gekookte achterham of margarine. Doorgaans gratis bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Erezée vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Erezée? Of houdt u juist van gezonde en lekkere koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit vele soorten maaltijden die aansluiten bij uw situatie en diëten/allergieën. Wat te denken van Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree of Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal? Hieronder bekijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Erezée. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling voedzame bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig vet proberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Erezée voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs wordt gevormd door bijvoorbeeld de organisatie, de grootte van de keuken, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen is er al vanaf €6,3.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Champignonroomsoep bestelt u vanaf €4,9.
 • Een daghap aan huis als Wokgroenten is beschikbaar vanaf €6,55.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Rundvleessoep, extra groenten en niet te vergeten een toetje als Soesje om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Erezée voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Penne pesto, kip, groene groenten
 • Wisselmenu Aspergesoep met zalm
 • Wisselmenu Asperge Brabanconne
 • Tortellini met gehakt en kaas

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Erezée aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Onderzoek allereerst wat voor categorie bezorgmaaltijd rijmt met uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk professionele maaltijddiensten en kies er een. Bekijk met name het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste dienstverleners werken met een scherp geprijsd proefpakket. U moet dan denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met goede maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u overzichtelijk een nieuwe menulijst invullen. Steeds vaker kan dit door te bellen, via een menulijst, of via internet. De bezorgmaaltijden worden steeds vaker geleverd aan huis door een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met ongeveer 25 maaltijden. In het aanbod van diepvries kunt u kiezen uit 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje is er vaak een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke leveranciers gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Kabeljauwfilet met vegetarische jus, witte rijst, doperwten en Macaroni Ham Kaassaus. Op die manier zijn er voor alle bejaarden gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van de menulijsten kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment elke week. Vriesvers: maandelijks.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een goede maaltijd stimuleert uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme schotel is essentieel. Sommige ouderen of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het gaat om lactosevrij, natriumarm, glutenvrij, zoutarm of wellicht veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Erezée. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden als er iets speelt als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en/of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente