Maaltijdservice Soy

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Soy voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Soy? Geholpen door onze vergelijker vergelijkt u supersnel alle organisaties in uw eigen gemeente. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of koelverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €4,85 per keer. Ouderwets genieten van Gestoofde vis, gemengde groenten en gekookte aardappelen en Varkensgehaktballetjes met kerriesaus, Balkanmix en witte rijst? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdendienst in Soy ontvangt u de lekkerste maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteErezée
ErvaringEenvoudig aanmelden
Postcode6997
Prijs per maaltijd€6,09
Maaltijd-topperSpaghetti, tonijn, kappertjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Soy

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in Soy. Neem bijv. erkende bedrijven als Delimeal en/of Prego. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich prima instellingen en speciale eetpunten. Elke leverancier onderscheidt zich door zijn eigen type maaltijd en voorwaarden. Met behulp van maaltijdbutler.be kunt u derhalve de organisaties snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er specifieke wensen als bijv. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Soy? Er is een oplossing! Flink wat traiteurs voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met 100% verse ingrediënten. Nadien worden de ingrediënten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • Lang houdbaar
 • Gezond en lekker
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Soy. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Vaak verzorgd door een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders bieden ook een premium boodschappendienst voor hulpbehoevenden. In dat geval koop men moeiteloos nuttige boodschappen zoals filterzakjes of allesreiniger. In algemene zin zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Soy vergelijken

Incidenteel eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Soy? Of houdt u juist van echt 100% verse koelverse thuismaaltijden? Of heeft u liever een leverancier die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden flink wat thuismaaltijden die in lijn zijn met uw voorkeuren en mogelijke diëten. Denk maar aan Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus of Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree? Verderop ziet u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de gemeente Erezée. Bekijk goed het proefpakket. Dikwijls kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling verse bereide gerechten met verse producten en weinig koolhydraten uittesten. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken vaak niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Soy voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van factoren als de leverancier, herkomst ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel kunt u al laten bezorgen vanaf €6,2.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree vindt u vaak al vanaf €4,8.
 • Een daghap aan huis als Spinazie a la creme is er al vanaf €5,85.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Champignonsoep, een extra rauwkostsalade en een toetje als Taart om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? In sommige gevallen kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Erezée voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Rundvlees, rode kool, aardappelpuree
 • Groentemix, kormasaus, basmatirijst
 • Speklapjes met jus en preistamppot
 • Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen
 • Gebonden kerrie-champignonsoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Soy aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast wat voor soort kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk beschikbare bezorgservices en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Begin met het proefpakket

  De belangrijkste maaltijdservices geven een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bepaalde services.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kunt u snel en simpel nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen kan dat door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. De bezorgmaaltijden worden gemiddeld genomen geleverd aan huis door een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met circa 30 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is er een keus te maken uit 75 – 125 blijvende maaltijden. Via het tafeltje dekje principe is er sprake van een vaststaand menu per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw menu samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel dienstverleners bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Varkenshaasje in pepersaus of Gekruide krieltjes. Daardoor kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van een handige bestellijst kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment elke week. Bij vriesverse gerechten 1 of 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een gewoon goede maaltijd is cruciaal voor uw energie en levenslust. Een lekkere en gezonde warme schotel is essentieel. Diverse ouderen of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over zoutarm, gemalen, lactosevrij, glutenvrij en ook eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Soy. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als u te maken heeft met een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit