Maaltijdservice Amonines

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Amonines voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Amonines? Middels deze website treft u eenvoudig alle bedrijven die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of microgolf-maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €4,40. Flink uitpakken met Hollands pannetje van varkensvlees met rabarbercompote en aardappelpuree of Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree? Maar gaat het koken u moeilijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Via de maaltijddienst in Amonines krijgt u de lekkerste gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteErezée
ReactieHoud me fit en vitaal
Postcode6997
Maaltijd prijs€6,07
Geliefde maaltijdHamburger, ui en champignons

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Amonines

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Amonines. Neem bijv. interessante aanbieders als Home Cuisine en/of Intermarché. Ook in de gemeente zelf zien we verschillende organisaties en slagerijen. Iedere service levert een “eigen” aanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Aan de hand van onze tool kunt u derhalve de aanbieders gemakkelijk met elkaar vergelijken. Het kiezen van de beste bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er dieetwensen zoals o.a. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Amonines? Er kan meer dan u denkt! Legio traiteurs in België zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak beschermd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Maximale versheid
 • Vol van smaak
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Lang houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Amonines. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Een aantal firma’s beschikken over een nuttige boodschappendienst voor gehandicapten. Zodoende bestelt men gelijk broodnodige boodschappen als halfvolle vanille yoghurt en peren. Gewoonlijk gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Amonines vergelijken

Zoekt u een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Amonines? Of prefereert u de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of heeft u liever een instelling die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn talloze opties die overeenstemmen met uw wensen en mogelijke diëten. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen of Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree? Onderstaand vergelijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Erezée. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Bij veel aanbieders is er een proef-mogelijkheid. U kan smaakvolle bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig vet uittesten. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken vaak niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Amonines voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs hangt af van elementen als het bedrijf, de grootte van de keuken, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree is beschikbaar vanaf €5,85.
 • Diepvriesmaaltijd als Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree vindt u vaak al vanaf €3,75.
 • Een warme dagschotel als Gestoofde prei wordt al bezorgd vanaf €6,8.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Harira, extra groenten en een toetje als Dame blanche ijs om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Doorgaans kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Erezée voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Sucadelapje, bladspinazie, krieltjes
 • Spinazie à la crème met champignons
 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas
 • Stamppot Boerenkool met rookworst
 • Hete Bliksem met een speklapje

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Amonines regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast welke vorm van een bezorgmaaltijd in lijn is met uw omstandigheden. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de populaire maaltijdservices en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, keuze in bezorgdagen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  De belangrijkste maaltijdservices hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met voordelige maaltijd-verzorgers.

 4. Wekelijks bestellen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u dagelijks een nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker kan dat per telefoon, via een menulijst, of met de tablet. De bezorgmaaltijden worden standaard aan huis gebracht via een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst van zo’n 25 gerechten. Als we het hebben over diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 blijvende menu’s. Met een tafeltje dekje krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf uw menu samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer aanbieders gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Neem nou Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree of Kiptajine. Zodoende kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van de unieke menukaart / lijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden gewoonlijk door een eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. In het geval van koelvers: 1 of 2 keer per week. Het vriesverse aanbod om de 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Verse voeding vormt de basis voor uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige senioren of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierdoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over natriumarm, glutenvrij, gemalen, zoutarm of wellicht koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Amonines. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit