Maaltijdservice Aaigem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Aaigem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Aaigem? Geholpen door maaltijdbutler.be vindt u moeiteloos alle firma’s in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of een diepvries maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €5,25 per gerecht. Aanschuiven voor Varkensreepjes in champignonsaus, broccoli, bloemkool, wortelmix en aardappelpuree of Zalmfilet, dillesaus, spinazie/erwten mix, aardappelpuree peterselie-bieslook? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Geen probleem! Via de maaltijddienst in Aaigem profiteert u van gezonde maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteErpe-Mere
BeoordelingMeer dan 20 maaltijden per week
Postcode9420
Maaltijd prijs€6,74
Geliefde maaltijdGekookte aardappels

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Aaigem

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die actief zijn in Aaigem. Denk dan aan interessante aanbieders als Vlotter en Marley Spoon. Maar ook in de buurt ontwikkelen zich uitstekende leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Iedere partij heeft weer zijn eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. D.m.v. onze vergelijker kunt u dus de bezorgdiensten op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo een beetje makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van speciale voorkeuren zoals veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Aaigem? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Nogal wat traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Daarna wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden intact. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Aaigem. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Vaak op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct aanschuiven
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste services bieden ook een extra boodschappendienst voor ouderen. In dat geval bestelt u gelijk broodnodige boodschappen als desem bol grof of koffieroomcups. Vaak kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Aaigem vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Aaigem? Of bent u meer op zoek naar een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een aanbieder gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn diverse leveranciers die aansluiten bij uw omstandigheden en menu voorkeuren. Denk maar aan Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. of Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel? Op maaltijdbutler.be vergelijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Erpe-Mere. Bekijk goed het proefpakket. Vaak kunt u tegen een zeer scherpe prijs de lekkerste bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Aaigem voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die u betaalt is afhankelijk van aspecten als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen is er al vanaf €5,6.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree wordt al bezorgd vanaf €4,25.
 • De daghap voor ouderen als Stroganoff du chef bestelt u vanaf €6,35.
De gerechten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Kippensoep, iets te drinken en een dessert als Bavarois om mee af te sluiten. Is uw budget niet toereikend? Doorgaans kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Erpe-Mere voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Spaghetti Bolognese, kaas
 • Zalmfilet in mosterdsaus
 • Broccoli rollade schotel
 • Asperge beenham schotel
 • Kruudmoes met gortepap

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Aaigem bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Achterhaal eerst wat voor type thuismaaltijd matcht met uw leefpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk populaire maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Controleer goed het type maaltijden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de aanbieders werken met een spotgoedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bekende maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u supersnel nog een bestelling doen. In veel gevallen kan dit door te bellen, met behulp van de menulijst, of met de tablet. De maaltijden voor senioren worden niet zelden geleverd door een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met grofweg 25 maaltijden. In het aanbod van diepvries hebt u de keuze uit 80+ blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Omelet met tomatensaus, doperwten met worteltjes en gekookte aardappelen of Varkensfilet in jus. Hierdoor kan iedereen genieten van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden worden in de regel door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. Vriesvers: 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten draagt bij aan een vitaal en energiek lichaam. Een warme schotel in de avond is daarbij cruciaal. Diverse ouderen of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Op basis daarvan bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan natriumarm, zoutarm, glutenvrij, gemalen en niet te vergeten eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Aaigem. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Wat voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij bijvoorbeeld een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit